paefstra
Member
Σε καμια περιπτωση δεν θα προπληρωνα οταν ακομη και τις κρατησεις του fork τις ακυρωνουμε πολυ ευκολα αν δεν βγει το προγραμμα της ημερας.
Τι είναι αυτό; Αν και νομίζω πως δεν θα έχω κάποιο όφελος εγώ έτσι όπως το περιγράφεις, αλλά ας μάθω τι είναι!α vouchers του groupon,
Αν μπεις με Opera vpn ,δουλεύει το σύστημα;αλλά δουλεύει δυστυχώς μόνο με vpn αυτή την περίοδο.
Στη groupon προπληρωνεις κουπονι για οποιαδηποτε δραστηριοτητα. Τη χρησιμοποιησα μια φορα στη Μαλτα για φθηνοτερο μουσειο, αλλα βολεψε το οτι ηταν στα αγγλικα. Επειδη απευθυνετσι σε ντοπιους, ηταν πολυ δυσκολο να τη χρησιμοποιησω οταν προσπαθησα στην Ιταλια λογω Ιταλικων.Τι είναι αυτό; Αν και νομίζω πως δεν θα έχω κάποιο όφελος εγώ έτσι όπως το περιγράφεις, αλλά ας μάθω τι είναι!
Edit: Προπληρωνεις σε αυτό;...
Αναλόγως με ποιας χώρας το δωρεάν vpn της Opera αποφασίσει να σε συνδέσει. Κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψει, μιας και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες δραστηριοποιείται το groupon.Αν μπεις με Opera vpn ,δουλεύει το σύστημα;
Γι αυτο το 'χασα περσι, δεν ηξερα τον τροπο.Δεν έρχεται καμία ειδοποίηση πουθενά. Μετά το γεύμα όταν έρθει ο λογαριασμός μπαίνεις στην εφαρμογή και επιλέγεις στη κράτηση σου πληρωμή μέσω της εφαρμογής. Αν έχεις αποθηκεύσει κάποια κάρτα απλά την επιλέγεις κατά τη πληρωμή.
Πριν κάνεις τη πληρωμή ενημερώνεις το εστιατόριο πως θα πληρώσεις και πριν φύγεις ζητα να σου επιβεβαιώσουν ότι έλαβαν την πληρωμή για παν ενδεχόμενο.
Δεν μου ηρθε τιποτα εμεναΨαξτε λιγο τα μειλ σας οσοι ειστε στο thefork. Ηρθε προσωπικος κωδικος για 2.000 ποντους δωρο με επομενη κρατηση= 50 ευρω.