doraki26
Member
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να μου προτείνετε διαφορα μαγαζια για φαγητο στην βαρσοβια. Προτιμαμε κυριως ιταλικο φαγητο. Επισης που θα μπορουσαμε να φαμε τα σνιτσελ τους κ να δοκιμασουμε τα ξακουστα πιεροτζι??
Παντού. Σ'όποιο μαγαζί σου κάνει κλικ και δεις και ντόπιους να τρώνε ή να ψωνίζουν.που θα μπορουσαμε να δοκιμασουμε τα ξακουστα πιεροτζι??
Γούστα ειναι αυτα κακο ειναι που μας αρεσει το ιταλικο? Σίγουρα θα δοκιμάσουμε κ κατι τοπικο αλλα καλως η κακως προτιμαμε ιταλικόΓια Ιταλικό φαγητό στην Ιταλία.
Για Πιερόγκι: http://www.gosciniec.waw.pl/indexen.html
Κακό? όχι βέβαια.Γούστα είναι αυτά όπως είπες. Εγώ πάντως όπου κι αν πάω τρελαίνομαι για το ισπανικόΓούστα ειναι αυτα κακο ειναι που μας αρεσει το ιταλικο? Σίγουρα θα δοκιμάσουμε κ κατι τοπικο αλλα καλως η κακως προτιμαμε ιταλικό
Γκούλας να φάτε. Ακόμη το θυμάμαι. Τι να μας πει η μακαρονάδα μπροστά σ αυτή τη θεϊκή σούπα...Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να μου προτείνετε διαφορα μαγαζια για φαγητο στην βαρσοβια. Προτιμαμε κυριως ιταλικο φαγητο. Επισης που θα μπορουσαμε να φαμε τα σνιτσελ τους κ να δοκιμασουμε τα ξακουστα πιεροτζι??
Ουγκρικό είναιΓκούλας να φάτε. Ακόμη το θυμάμαι. Τι να μας πει η μακαρονάδα μπροστά σ αυτή τη θεϊκή σούπα...
Εγώ όπου πάω ψάχνω για βιετναμέζικο αλλά δυστυχώς δεν έχει παντού. Ευτυχώς στη Βαρσοβία είχε μπόλικα και βολεύτηκα...Είμαι τις νοοτροπιας, άμα πάω κάπου για 3-4 μέρες τρώω μόνο τοπικα (αν έχουν πάντα στην κάθε χώρα)