• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σαντορίνη Υπαρχει κανενας Θεσσαλονικιος που προκειται να ταξιδεψει προσ Σαντορινη?

xrysa123

New Member
Καλησπερα!! ειπα κι εγω να παω διακοπες στη Σαντορινη ...αλλα δεν θα εχει φετος η Θεσσαλονικη καραβι για Σαντορίνη..οπότε η μόνη λύση ειναι να παμε πρωτα Αθήνα...( για αεροπλάνο δεν το συζητω..δεν συμφερει καθολου γιατι σκεφτομαι να παω Αυγουστο..) Υπάρχει κάποιος απο Θεσσαλονίκη που θα πάει κι αυτος πρωτα Αθήνα και μετά Σαντορίνη? Θελω συμβουλες σχετικα με το τι ειναι πιο οικονομικο να παρω...κτελ...τρενο...κλπ...

SPO

Member
Το πιο οικονομικό ή έστω value for money είναι το αεροπλάνο, εκτός και αν είσαι 17 ετών και γουστάρεις χαβαλέ και καφριλίκι.Ενδεικτικά με εισιτήρια απευθείας(σε ώρες σχετικά λογικές) 6-12/08 τα εισιτήρια κοστίζουν 183 ευρώ πήγαινελα(χωρίς service fee εννοείται).Αλλά και άλλες ημερομηνίες να διαλέξεις οι τιμές δεν εκτροχιάζονται.Σε γενικές γραμμές το SKG-JTR-SKG είναι φθηνότερο από το ATH-JTR-ATH!
Τώρα πόσο κάνουν τα τρενα πούλμαν από Θεσσαλονίκη και μόνο που σκέφτομαι στιβαγμένο κάποιον τόση ώρα εκεί μέσα ανατριχιάζω.Για να μη θίξουμε το θέμα καράβι προς Σαντορίνη.Πόσες ώρες και πόσα φράγκα.

Nektarios87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φολεγανδρος
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Εγω ειμαι απο Καβαλα,θα παω με τραινο μεχρι Αθηνα και απο εκει θα παω Σαντορινη με την κοπελα μου και αμαξι...Απο Δραμα που θα παρω το τραινο μεχρι Αθηνα ειναι γυρω στα 30 ευρω και μετα εχουμε κλεισει 320 ευρω πηγαινε ελα Σαντορινη δυο ατομα και αμαξι!!Ειχα ρωτησει για αεροπορικα και απο Θεσσαλονικη και απο Αθηνα αλλα εβγαινε γυρω στα 300 ευρω και για τους δυο,βαλε και το αμαξι που θα νοικιαζαμε εκει θα πηγαινε πανω απο 450...και εχω κλεισει με 33 ευρω την βραδια στο Ακρωτηρι!!Αυτα,αν εχεις καμια απορια,πες!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom