Dafni
Member
Και για το Ρίο - Αντίρριο, ήμουν χθές εκεί...[/quote]
κι από οτι βλέπω στο edit σου δεν πέρασες και άσχημα....
κι από οτι βλέπω στο edit σου δεν πέρασες και άσχημα....
Μπράβο Anny!Λοιπόν, το Νο 6 δεν είναι στο Στρασβούργο. Είναι η Pulteney Bridge, στην πόλη Bath στην Αγγλία.
Pulteney Bridge - Wikipedia, the free encyclopedia
Ελπίζω όχι στην κυριολεξία!!'Επεσα πάνω της κατά λάθος.
Από καιρό έλεγα να κάνω μια επίσκεψη στο Bath, μετά από αυτό είναι καιρός να κλείσω και τα εισητήρια...6. Pulteney bridge. Bath, Αγγλία
Λογικά είναι μια από αυτές: List of longest cantilever bridges - Wikipedia, the free encyclopediaΤο ερώτημα παραμένει ποια είναι η #3. Όντως μοιάζει και με την Queensborough bridge και με τη Bay Bridge αλλά δεν είναι.... :roll:
Μπράβο Anny!
Ελπίζω όχι στην κυριολεξία!!
η άννυ έχει δίκιο είναι η χαιδελβέργη. δες τη φωτογραφία αυτού του λινκ στα αριστεράΠαιδιά, κάνετε λάθος: Η Νο.4 είναι η Richmond Bridge στο νοτιο-δυτικό Λονδίνο. Είναι η παλαιότερη γέφυρα του Ταμεση.
Παιδιά, κάνετε λάθος: Η Νο.4 είναι η Richmond Bridge στο νοτιο-δυτικό Λονδίνο. Είναι η παλαιότερη γέφυρα του Ταμεση.
Babaduma νομίζω πως η Anny έχει δίκιο. Το googlάρισα το Richmond bridge και όντως μου έβγαλε αυτή τη φώτο από τη λίστα αυτή, που όμως είναι λάθος. Αν δεις το έχει γράψει κάποιος και στα σχόλια, δεν ξέρω γιατί δεν το διορθώσανε. Είναι όντως η γέφυρα Karl Theodor, αν ψάξεις για φωτογραφίες της θα δεις πως είναι αυτή!Παιδιά, κάνετε λάθος: Η Νο.4 είναι η Richmond Bridge στο νοτιο-δυτικό Λονδίνο. Είναι η παλαιότερη γέφυρα του Ταμεση.
Sorry παιδιά, προφανώς έχετε δίκηο. Αν και έχω περάσει απο Χαιδελβέργη πριν απο χρόνια, όταν κάναμε στάση με το αυτοκίνητο, επιστρέφοντας απο Αγγλία (!), προφανώς τέτοια εικόνα της πόλης δεν είχα. Εν πάσει περιπτώσει, να βοηθήσω ήθελα (εκτός απο την περιέργεια) και χάρηκα όταν το βρήκα - χωρίς να ψάξω παραπάνω. Η φωτο αυτή με την ίδια λεζάντα εμφανίζεται σε διάφορα sites αν ψάξεις το google - προφανώς το ένα αντιγράφει το άλλο...Babaduma νομίζω πως η Anny έχει δίκιο. Το googlάρισα το Richmond bridge και όντως μου έβγαλε αυτή τη φώτο από τη λίστα αυτή, που όμως είναι λάθος. Αν δεις το έχει γράψει κάποιος και στα σχόλια, δεν ξέρω γιατί δεν το διορθώσανε. Είναι όντως η γέφυρα Karl Theodor, αν ψάξεις για φωτογραφίες της θα δεις πως είναι αυτή!
Η φωτο αυτή με την ίδια λεζάντα εμφανίζεται σε διάφορα sites αν ψάξεις το google - προφανώς το ένα αντιγράφει το άλλο...