• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Turkish Airlines Τurkish Airlines

Επόμενο Ταξίδι
Ταιβαν!
Ταξίδι-Όνειρο
Las Vegas
Και απο μενα τα καλυτερα. Την πηρα σε πτηση απο Αθηνα-Κων/πολη-Αθηνα.

Αψογο service σε μια τοσο συντομη πτηση. Ηταν και πρωι και μας σερβιραν τελειο πρωινο. Τα παντα ηταν οκ.

Οι αεροσυνοδοι ηταν οντως ξυνες....

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Δεν εχει τυχει ποτε να πεταξω κ ειμαι πολυ περιεργος να την δοκιμασω κ εγω. Χαιρομαι παντως που ακουω τοσο καλα λογια..

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
καλημέρα,

πετάω κι εγώ με την Turkish μέσα Αυγούστου από IST προς BKK.
Το αεροπλάνο όταν πηγαίνω θα είναι Α330 και όταν γυρνάω Α340-300.
Ελπίζω να έχει τίποτα χρήσιμο, γιατί δε βλέπω να την παλεύω 10 ώρες.
Πάντως όταν έψαχνα εισιτήρια, ήταν η μόνη που είχε απευθείας πτήση και μάλιστα στα 620 ευρώ (είχε και με 595, αλλά δε με βόλευαν οι μέρες) όταν η Qatar είχε στα 580 με στάση 7 ώρες.

Traveller

Member
Ελπίζω να έχει τίποτα χρήσιμο, γιατί δε βλέπω να την παλεύω 10 ώρες.
Πάντως όταν έψαχνα εισιτήρια, ήταν η μόνη που είχε απευθείας πτήση και μάλιστα στα 620 ευρώ (είχε και με 595, αλλά δε με βόλευαν οι μέρες) όταν η Qatar είχε στα 580 με στάση 7 ώρες.
Έλα, για πες μου γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ... πετάει κατευθείαν από Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη? Και όταν λες χρήσιμο τι ακριβώς εννοείς?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έλα, για πες μου γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ... πετάει κατευθείαν από Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη? Και όταν λες χρήσιμο τι ακριβώς εννοείς?
Ε, το έχει γράψει ο άνθρωπος σε άλλο θέμα, μένει Έβρο και πετάει από το αεροδρόμιο της Κων/νούπολης....

XRISTOS71

Member
Ε, το έχει γράψει ο άνθρωπος σε άλλο θέμα, μένει Έβρο και πετάει από το αεροδρόμιο της Κων/νούπολης....
Μέγιστε
γέρασε και ξεκούτιανε εντελώς το μυαλό του ,τι ψάχνεις τωρα
Ασε που μπορεί να το πείραξε και το πολύ πιπέρι :cool:

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
ωραίος! πολύ παρατηρητικός.
ναι πετάω από Κων/πολη. είχε με 710 Αθήνα-Κων/πολη-Bangkok, αλλά δε νομίζω να συμφέρει όταν έχει στα ίδια και μπορεί και λιγότερα χρήματα με Thai, Qatar...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Η Καβάλα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, την «Turkish Airlines». «Η Turkish Airlines, Νο1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης (με τη ψήφο 18 εκ. επιβατών στα βραβεία Skytrax), προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την ΚΑΕ Καβάλα, σταθερή εκπρόσωπο της Βόρειας Ελλάδας στο πρωτάθλημα της Α1 των...
ανδρών, τα τελευταία χρόνια» αναφέρει το δελτίο Τύπου εξέδωσε η βορειοελλαδίτικη ΚΑΕ και προσθέτει:
«Η ΚΑΕ Καβάλα, μία ομάδα η οποία διακρίνεται για την αγωνιστικότητα, τη συνέπεια αλλά και το ήθος της (πρόσφατα μάλιστα παρέλαβε το βραβείο "Ευ αγωνίζεσθαι" από τον ΕΣΑΚΕ), είναι ένας σύλλογος μέσα από τον οποίο η Turkish Arlines θα προσεγγίσει ακόμα περισσότερο τη Βόρεια Ελλάδα και θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τουρισμού, αλλά και της επιχειρηματικότητας».

Συνεργασία Turkish Airlines - ΚΑΕ Καβάλας > Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας > Νέα/Ανακοινώσεις

elefinor

Banned
Αφού πληρώνει ο μα#$^^ς ο φορολογούμενος γιατί να μην είναι large; Απλά συσσωρεύει χρέη όπως διάφορες άλλες αλήστου μνήμης κρατικές εταιρείες.

XRISTOS71

Member
TURKISH AIRLINES

ON-LINE ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Ταξιδεύετε πάνω απο τον Ατλαντικό και θέλετε να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή στο BBC η να συνδεθείτε στο internet ???κανένα πρόβλημα η Turkish έχει την λύση
Η Turkish σε συνεργασία με την Panasonic Extv έγινε η πρώτη εταιρεία που θα έχει ζωντανή μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων κατα την διάρκεια υπερατλαντικών πτήσεων .( BBC World,BBC arabia Euronews κτλ...)
Παρέλαβε ήδη το πρώτο B777-300ER με το σύστημα GCS απο την Boeing (23/9-2011)και σχεδιάζει παράλληλα την έναρξη αυτού του συστήματος στα 11 Boeing 777-300 που ήδη έχει στην κατοχή της αλλά και στα 10 Airbus 330-200 στο εγγύς μέλλον .

πηγη : Ενθετο Καθημερινή της Κυριακής

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα