• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Το γρηγορότερο τραίνο της Ευρώπης

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ποιο είναι? τα TGV? τα ICE? έκαστος στο είδος του. άλλος citroen, άλλος bmw, άλλος Ferrari..
παρουσιάστηκε στην innotrans του Βερολινου ο διάδοχος από το 2015 του ως τωρα γρηγορότερου τραινου της Ευρωπης..
το γρηγορότερο (στη Napoli centrale):

και ο διάδοχος (Made in Italy):

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γρηγορότερο τρένο της Ευρώπης; Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εγώ τελικά να το πάρω ή οχι ; Και αν ναι , ποιο από τα δυο να πάρω ;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;
(αυτο με το χιουμορ δεν το εχεις το ξερουμε. προσπαθησε παντως, εστω και με γκουγκλη, να ανανεωθεις μην λες το ιδιο κ το ιδιο για χρονια...)

Italo, the first train in the AGV series, is currently
the fastest operating train in Europe and third fastest train in the world. It will continue to hold the title as the fastest operating train in Europe until 2015, when it will be toppled by Frecciarossa 1000's
http://www.railway-technology.com/features/feature-the-10-fastest-high-speed-trains-in-europe/

Εγώ τελικά να το πάρω ή οχι ; Και αν ναι , ποιο από τα δυο να πάρω ;
το ιταλικο να παρεις. ειναι παντα εγγυηση το made in Italy..
θα περιμενεις μερικους μηνες μονο...
Πρωτομαγια.

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αφου το ενα βγαινει το 2015, πως θα το παρεις; εκτος και αν εχεις πογραμματισει για τοτε και σου βγαζω καπελο!
Για την πρωτομαγια του 2015 επρεπε ηδη να εχει κανονισει. Ποτε να περιμενει? Το Πασχα?..
Στα μεγαλα συν του γρηγοροτερου τραινου της ηπειρου ειναι οτι ειναι το πρωτο πιστοποιημενο να τρεχει σε ολα τα ευρωπαικα δικτυα υψηλης ταχυτητας, απο Ισπανια, Γαλλια εως Γερμανια. Δηλ μπορει απο Ρωμη να φτασει Παρισι ανετα. Για να απολαμβανουν αυθημερον οι παριζιανοι την αγαπημενη τους ξακουστη ρωμαικη ψαροσουπα.

jimp

Member
Όλοι κάτι βγάζετε βλέπω
Ποιος άλλος βγάζει; Νόμιζα πως ήμουν ο μοναδικός!

Για την πρωτομαγια του 2015 επρεπε ηδη να εχει κανονισει. Ποτε να περιμενει? Το Πασχα?..
Αν σου πω πως έφαγα τρελό κόλλημα με της ημερομηνίες και νόμιζα το 2015 θα έρθει μετά από ένα χρόνο και όχι σε δύο μήνες θα με πιστέψεις; Και λέω τόσο νωρίς; Μπράβο η κοπέλα προγραμματισμό!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ποιος άλλος βγάζει; Νόμιζα πως ήμουν ο μοναδικός!

Αν σου πω πως έφαγα τρελό κόλλημα με της ημερομηνίες και νόμιζα το 2015 θα έρθει μετά από ένα χρόνο και όχι σε δύο μήνες θα με πιστέψεις; Και λέω τόσο νωρίς; Μπράβο η κοπέλα προγραμματισμό!!
Είχα καλούς δασκάλους ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh