Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Ε, το διάδοχο να πάρεις. Μπορεί να είναι κάπως γρήγορο, αν καταφέρει να βγεί εκτός Ιταλικού δικτύου.Εγώ τελικά να το πάρω ή οχι ; Και αν ναι , ποιο από τα δυο να πάρω ;
(αυτο με το χιουμορ δεν το εχεις το ξερουμε. προσπαθησε παντως, εστω και με γκουγκλη, να ανανεωθεις μην λες το ιδιο κ το ιδιο για χρονια...)Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;
το ιταλικο να παρεις. ειναι παντα εγγυηση το made in Italy..Εγώ τελικά να το πάρω ή οχι ; Και αν ναι , ποιο από τα δυο να πάρω ;
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις? Ουφ γελασαμε..
Αφου το ενα βγαινει το 2015, πως θα το παρεις; εκτος και αν εχεις πογραμματισει για τοτε και σου βγαζω καπελο!Εγώ τελικά να το πάρω ή οχι ; Και αν ναι , ποιο από τα δυο να πάρω ;
Για την πρωτομαγια του 2015 επρεπε ηδη να εχει κανονισει. Ποτε να περιμενει? Το Πασχα?..Αφου το ενα βγαινει το 2015, πως θα το παρεις; εκτος και αν εχεις πογραμματισει για τοτε και σου βγαζω καπελο!
Ποιος άλλος βγάζει; Νόμιζα πως ήμουν ο μοναδικός!Όλοι κάτι βγάζετε βλέπω
Αν σου πω πως έφαγα τρελό κόλλημα με της ημερομηνίες και νόμιζα το 2015 θα έρθει μετά από ένα χρόνο και όχι σε δύο μήνες θα με πιστέψεις; Και λέω τόσο νωρίς; Μπράβο η κοπέλα προγραμματισμό!!Για την πρωτομαγια του 2015 επρεπε ηδη να εχει κανονισει. Ποτε να περιμενει? Το Πασχα?..
Είχα καλούς δασκάλους ...Ποιος άλλος βγάζει; Νόμιζα πως ήμουν ο μοναδικός!
Αν σου πω πως έφαγα τρελό κόλλημα με της ημερομηνίες και νόμιζα το 2015 θα έρθει μετά από ένα χρόνο και όχι σε δύο μήνες θα με πιστέψεις; Και λέω τόσο νωρίς; Μπράβο η κοπέλα προγραμματισμό!!
Εύγε στους δασκάλους τότε και αν υπάρχει και καμιά καλή προσφορά για τότε ακούμε και μεις οι μαθητές!Είχα καλούς δασκάλους ...