• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τουριστικό Πανόραμα 2010

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά

Στις 29 Απριλίου το 15o Τουριστικό Πανόραμα ξεκινάει την πορεία από το κέντρο της Αθήνας, το Ζάππειο και κατεύθυνση όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Σε 5.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου φορείς τουρισμού και επαγγελματίες εκθέτουν τις προτάσεις τους σε ένα περιβάλλον κύρους, μεγάλης επισκεψιμότητας και υψηλής αισθητικής. Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να επιλέξουν και να κλείσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, διασκεδάζοντας παράλληλα με τις πολλαπλές εκδηλώσεις που οργανώνονται.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Πέμπτη 29 Απριλίου: 14.00 - 21.00
Παρασκευή 30 Απριλίου - Κυριακή 2 Μαΐου: 10.00 - 21.00

Πηγή : Τουριστικό πανόραμα 2010

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Aντε μπράβο στο Ζάππειο :clap:και όχι στο ExpoAthens (Ανθούσα), που ξενιτευόμαστε για να το επισκεφθούμε..:haha:

Ειδικά για διακοπές εντός των συνόρων, θα βρείτε αρκετά καλές προσφορές για χοτέλια.....

Παστελάκια, σημαιάκια, πάνινες τσαντούλες, κρητικές τυροπιτούλες, στυλό και διαφορα άλλα (εκτός από τα προσπέκτους ) προσφέρονται συνήθως..:haha:

ΣΥΜΒΟΥΛΗ :
Για να μην πιαστούν οι ώμοι σας , επιλέξτε τι σας ενδιαφέρει και πάρτε αυτά μόνο, και όχι ότι σας δίνουν ή προσφέρονται στους πάγκους :shock:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Παστελάκια, σημαιάκια, πάνινες τσαντούλες, κρητικές τυροπιτούλες, στυλό και διαφορα άλλα (εκτός από τα προσπέκτους ) προσφέρονται συνήθως..:haha:
:shock:
Αν σου προσφερουν σαρικοπιτες με πετιμεζι μην αδιαφορησεις......:cool:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Αρχικό μήνυμα απο malysa

Παστελάκια, σημαιάκια, πάνινες τσαντούλες, κρητικές τυροπιτούλες, στυλό και διαφορα άλλα (εκτός από τα προσπέκτους ) προσφέρονται συνήθως

Αν σου προσφερουν σαρικοπιτες με πετιμεζι μην αδιαφορησεις......:cool:
Aσε rethimno,
πέρσυ το δικό σας περίπτερο, είχε κάτι τέτοιες τυροπιτούλες, που τρελλάθηκα..... κέρασαν και τσικουδιά και μ΄έστειλαν :clap:
Γύρισα και ξαναπήρα τυροπιτούλα, να φανταστείς:haha: χωρίς ντροπή....μιαμ...μιαμμ

Τώρα δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω από το μαγαζί να αγοράσω :(

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Αρχικό μήνυμα απο malysa

Παστελάκια, σημαιάκια, πάνινες τσαντούλες, κρητικές τυροπιτούλες, στυλό και διαφορα άλλα (εκτός από τα προσπέκτους ) προσφέρονται συνήθως

Aσε rethimno,
πέρσυ το δικό σας περίπτερο, είχε κάτι τέτοιες τυροπιτούλες, που τρελλάθηκα..... κέρασαν και τσικουδιά και μ΄έστειλαν :clap:
Γύρισα και ξαναπήρα τυροπιτούλα, να φανταστείς:haha: χωρίς ντροπή....μιαμ...μιαμμ

Τώρα δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω από το μαγαζί να αγοράσω :(
Ελα malysa αλλη μια βολτουλα θα κανεις και δεν θα το μετανιωσεις.....μη ξεχασεις να παρεις απακια καπνιστα....εχω μια συνταγη να σου δωσω......και θα δεις μετα οτι αξιζε η προσπαθεια :clap::clap:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ωραία θα ήταν malysάκι μου, αλλά δεν το προλαβαίνω...:( Να πας εσύ και να μας πάρεις καλούδια...;):lol:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
.... απακια καπνιστα....εχω μια συνταγη να σου δωσω......και θα δεις μετα οτι αξιζε η προσπαθεια :clap::clap:
απάκια καπνιστά???
δεν μου στέλνεις τη συνταγή, να κάνω μια προσπάθεια ? :D:D

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ωραία θα ήταν malysάκι μου, αλλά δεν το προλαβαίνω...:( Να πας εσύ και να μας πάρεις καλούδια...;):lol:
χλωμό το βλέπω και για μένα να πάω:(.... (παρότι πιστή τόσα χρόνια)

πάντως όσοι σκέφθονται για ελληνικές διακοπές, αξίζει τον κόπο (κατ΄ εμέ βεβαίως βεβαίως :haha:)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
... και στου Βασιλόπουλου τα βρίσκεις... Τώρα, αν είναι τα καλύτερα, μη με ρωτάς, άλλοι είναι οι επαΐοντες επί τούτου...
σίγουρα babaduma μου πωλούνται, αλλά εγώ σαν καλή νοικοκυρά (στη μαγειρική-ζαχαροπλαστική εννοώ:haha:), τρελλαίνομαι να φτιάχνω καλούδια .....όταν έχω τα κέφια μου....
άσε που είναι και αγχολυτικό :D

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
το επισκεφτηκα την 1η ημερα αλλα απογοητευτηκα!
πολλοι χειμερινοι προοσισμοι και απο νησια Κυκλαδων και Δωδεκανησα λιγα πραγματα...
δεν βρηκα αυτα ποθ εψαχνα!..

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
το επισκεφτηκα την 1η ημερα αλλα απογοητευτηκα!
πολλοι χειμερινοι προοσισμοι και απο νησια Κυκλαδων και Δωδεκανησα λιγα πραγματα...
δεν βρηκα αυτα ποθ εψαχνα!..
Tελικά εγώ δεν πήγα....

δεν είχε για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα?:(... εγώ πέρσυ είχα πάρει ολόκληρο βιβλίο για Κω, για Ρόδο,... Για κυκλάδες δε εκείνη η Πάρος ήταν από τα πιο οργανωμένα... και Αμοργός και Σίφνος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom