• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι μπορεί να κάνει το κινητό σας (& άλλες χρηστικές πληροφορίες)

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
1. Ο αριθμός ανάγκης για όλον τον κόσμο είναι: 112

Αυτός ο αριθμός μπορεί να πληκτρολογηθεί ακόμη και αν το κινητό σου είναι μπλοκαρισμένο.
Προσπάθησε!

2. Κλείδωσες το αυτοκίνητο ξεχνώντας τα κλειδιά μέσα ενώ βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι όπου φυλάς άλλα;

Θα τηλεφωνήσεις με το κινητό σου σε κάποιον στο σπίτι ο οποίος θα πλησιάσει στο τηλέφωνο το control των κλειδιών και εσύ το κινητό σου στην πόρτα του αυτοκινήτου και αμέσως θα ανοίξουν οι ασφάλειες. Το ίδιο ισχύει και για το πορτμπαγκάζ(οσα ανοιγουν με τηλεχειρισμο mercedes κλπ)

3. Εξαντλήθηκε η μπαταρία του κινητού σου;

Όλα τα κινητά έχουν μια ρεζέρβα φόρτωσης της μπαταρίας τους που, πληκτρολογώντας*3370#, αυτόματα ενεργοποιείται δίνοντάς σου ακόμη και 50% πρόσθετο γέμισμα. Όταν θα επαναφορτίσεις το κινητό σου, αυτόματα θα επαναφορτιστεί και η ρεζέρβα.

4. Τι να κάνεις αν σου έκλεψαν το κινητό;

Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό να καταναλώνει. Είναι
ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου.

Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι το serial number του κινητού σου. Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.

Last edited by a moderator:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
μόλις βρήκα τον serial number....θα τον εχω στο πορτοφόλι μου...ευχαριστώ

αυτό για το ξεκλειδωμα του αυτοκινητου εχει κυκλοφορήσει και παλιά σε μαιλ...

το 112..αχρειαστο να ειναι..

θα δοκιμασω και αυτό για την μπαταρία....να δω αν πιάσει!!!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
μόλις βρήκα τον serial number....θα τον εχω στο πορτοφόλι μου...ευχαριστώ

αυτό για το ξεκλειδωμα του αυτοκινητου εχει κυκλοφορήσει και παλιά σε μαιλ...

το 112..αχρειαστο να ειναι..

θα δοκιμασω και αυτό για την μπαταρία....να δω αν πιάσει!!!
τα βρηκα σε μια εφημεριδα ...

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
mio, πολύ χρήσιμο ! Σ΄ευχαριστώ :)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
αφου σας αρεσε θα σας δωσω και αλλα...
Ρε συ mio αφού εισαι ψάχτουλας σε αυτα,για κοίτα σε παρακαλώ την περίπτωση με την μπαταρία του αυτοκινήτου!!!
προχτές το κ...αυτοκίνητο μου δεν επαιρνε μπροστά...επειδή λοιπόν δεν ήξερα οτι υπάρχουν τέτοια νούμερα που τα καλείς και την φορτίζουν αυτόματα,κάλεσα απο το κινητό μου το νούμερο της express ...
καταλαβαίνεις τώρα τι πλήρωσα ...τα κέρατά μου!!

ΥΓ.
σε παρακαλώ στείλε μου το νούμερο μαζί με το gps που ειπαμε αυτό που είναι για κορίτσια το πρώτο το φανταχτερό,και μην ξεχάσεις οι οδηγίες να είναι στα κινέζικα..
ευχαριστώ φίλε μου,και ο ύψιστος στα ύψη να σε έχει καλά.
renata.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
4. Τι να κάνεις αν σου έκλεψαν το κινητό;

Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό να καταναλώνει. Είναι
ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου.

Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι το serial number του κινητού σου. Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM.
Δεν ξέρω για το 2 και το 3, αλλά το 4 δεν ισχύει! Το είχα δει και παλιότερα αυτό το κείμενο και όταν μου έκλεψαν το κινητό μου πήρα τον πάροχό μου και ρώτησα. Μου απάντησαν ότι αυτό δε γίνεται, δυστυχώς..:(

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μηπως υπαρχει καποιος κωδικος για να σταματαει η περιοδος οταν ειμαστε διακοπες με το ετερο ημισυ?

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Μηπως υπαρχει καποιος κωδικος για να σταματαει η περιοδος οταν ειμαστε διακοπες με το ετερο ημισυ?
γεια σου ρε σωκρατες με τις ατακες σου...:)
ρενα μη ψαρωνεις δε χρεωνει το τηλ στις οδικες βοηθειες...:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα