• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τι γίνεται με τις βαλίτσες μετά το check-in?

Επόμενο Ταξίδι
Κίνα μάλλον..
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία Θιβέτ Νεπάλ
Όταν πήγα Μαυρίκιο είχα μέσα στη βαλίτσα μία φωτογραφική μηχανή με φιλμ έτσι για περίπτωση ανάγκης μήπως γίνει κάτι με την ψηφιακή, την οποία φυσικά την είχα μαζί μου στο αεροπλάνο. Επίσης στην βαλίτσα είχα και μία υποβρύχια φωτογραφική μηχανή. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ ανακάλυψα ότι η φωτογραφική μηχανή είχε κάνει φτερά από τη βαλίτσα είχε βγει από την θήκη της και είχε πετάξει!!!!:( Είχε μείνει στη βαλίτσα η θήκη μόνο από την μηχανή, και αναρωτιέμαι μπορεί να την πήραν στο αεροδρόμιο? Να σημειώσω η βαλίτσα ήταν κλειδωμένη με λουκετάκι..
Σας έχε συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο?

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
πριν 5-6 χρονια σε μια εσωτερική πτηση με ΟΑ ,οταν έφτασα σπίτι μου ανακαλυψα οτι η βαλιτσα είχε ανοιχτεί και μου έλειπε ένα παντέλόνι....η αληθεια είναι οτι δεν ήταν κλειδωμένη...ίσως έψαχναν για κατι πιό πολύτιμο και στην βιασύνη τους έπεσε το παντελόνι...με αποζημίωσαν θυμάμαι τότε με 2.500 δραχμές..ήταν οι δραχμούλες τότε./εκτοτε κλειδώνω πάντα την βαλίτσα,αν και έχουν τρόπους να την ανοιγουν και οτι σημαντικό έχω το παίρνω μαζί μου.

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
τα λουκετα ανοιγουν σχετικα ευκολα.τα πραγματα στη βαλιτσα σας ηταν ανακατεμενα?αν ναι τοτε σιγουρα την ανοιξαν και πηραν μονο τη μηχανη.

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αν το εισιτήριο το είχες πληρώση με πιστωτική κάρτα μπορείς να διεκδικήσεις αποζημίωση ψάξτω. Αλοιώς με την αεροπορική εταιρεία.

Επόμενο Ταξίδι
Κίνα μάλλον..
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία Θιβέτ Νεπάλ
Ταξίδεψα με την Emirates και το εισιτήριο το πλήρωσα μετρητά. Τα ρούχα δεν παρατήρησα να είναι ιδιαίτερα ανακατεμένα κανονικά ιδίως αφού άλλαξαν δύο αεροπλάνα. Θα πάρω τηλέφωνο την εταιρία να τους ρωτήσω αν και δε νομίζω να βγάλω τίποτα, μ΄αυτή την λογική μπορεί ο καθένας να τους λέει ότι θέλει.

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
Αν το εισιτήριο το είχες πληρώση με πιστωτική κάρτα μπορείς να διεκδικήσεις αποζημίωση ψάξτω. Αλοιώς με την αεροπορική εταιρεία.
Πλάκα κάνεις έτσι?

Και γω θα θελα να μου επιστρέψουν 40.000.000$ που είχα στη βαλίτσα κατα την επιστροφή μου απο το Σικάγο παλαιότερα.Λες να αποζημιωθώ?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα απο βαλίτσα,και η αλήθεια ειναι οτι εχω ταξιδέψει σε προορισμούς που θα μπορούσε να έχει συμβεί...τυχη? δεν ξέρω..αλλα πάντα ξεκινώ με την πεποίθηση οτι και ολη την βαλίτσα να πάρουν δεν με νοιάζει...χε χε..μέσα βάζω μόνο λιγα ρούχα και μάλιστα παλιά...ολα τα υπόλοιπα by me...

gianis50

Member
Επόμενο Ταξίδι
πεκινο
Οντως εχει αρχισει να ειναι προβλημα αυτο.Το περασμενο μηνα στο Malpensa ειδα να λειτουργει μηχανημα που σου περναει ενα καλυμμα ναυλον σαν αμπαλαζ και μετα παραδιδειςτην βαλιτσα σου στο check-in.Αν παραβιασθει η βαλιτσα φαινεται αμεσως.
Κατι θα ξερουν αυτοι.........

giotamike

Member
Επόμενο Ταξίδι
USA
Αυτή είναι η τελευταία μου εντύπωση από το πρόσφατο ταξίδι μου στις Η.Π.Α.

Είμαι στην Ελλάδα σώος και αβλαβής...

Η τελευταία πράξη του "έργου" παίχτηκε όταν άνοιξα τις βαλίτσες μου. Εκεί, βρήκα το εξής σημείωμα:

Transportation Security Administration

Notice of Baggage Inspection

To protect you and your fellow passengers, the Transportation Security Administration (TSA) is required by law to inspect all checked baggage. As part of this process, some bags are opened and physically inspected. Your bag was among those selected for physical inspection.

If the TSA security officer was unable to open your bag for inspection because it was locked, the officer may have been forced to break the locks on your bag. TSA sincerely regrets having to do this, however TSA is not liable for damage to your locks resulting from this necessary precaution.

We appreciate your understanding and cooperation.

Με απλά λόγια, μου έσπασαν τον βασικό μηχανισμό κλειδώματος της Delsey που ήταν με κωδικό για να κάνουν έλεγχο στη βαλίτσα μου. Ευτυχώς που η άλλη δεν είχε τίποτα.

Πάντως είναι για την...ασφάλειά μου, οπότε...

Καλημέρα!!

Όλη η ιστορία στο

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55133

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Με απλά λόγια, μου έσπασαν τον βασικό μηχανισμό κλειδώματος της Delsey που ήταν με κωδικό για να κάνουν έλεγχο στη βαλίτσα μου. Ευτυχώς που η άλλη δεν είχε τίποτα.
Γι αυτό ακριβώς το λόγο πουλάνε ειδικά λουκετάκια για ταξίδι στις ΗΠΑ, τα οποία μπορούν να ανοιχτούν, εκτός από το συνδυασμό, και με το πασπαρτού κλειδί το οποίο υποτίθεται έχει μόνο η TSA.
Τώρα, το ποιός άλλος εκτός από την TSA μπορεί να έχει ένα αντίγραφο από το πασπαρτού, είναι ένα άλλο θέμα.

giotamike

Member
Επόμενο Ταξίδι
USA
Δυστυχώς οι βαλίτσες με ενσωματωμένη κλειδαριά, δεν παίρνουν το ειδικό.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η σωστή απάντηση στην αρχική ερώτηση είναι: "Της Πόπης".

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom