• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Τελικοί ελληνικών play-offs

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το παρόν ποστ γίνεται για θρησκευτικούς λόγους: για να τη γλιτώσει ο Άγιος Ραφαήλ και ο Όσιος Ποτάπιος, αρκετά τους ταλαιπωρήσαμε σε άλλο ποστ και δεν έπρεπε.

Λοιπόν, σήμερα ξεκινούν οι τελικοί της Α1, όπου κάποιοι κωλόφαρδοι θα τους δουν από κοντά, κάποιοι τυχεροί θα τους δουν από την τηλεόραση και κάποιοι άτυχοι θα βρίσκονται...νοερά στα κίτρινα καρεκλάκια της γωνίας του ΟΑΚΑ. Τι έγινε στον πρώτο τελικό; Τι σας εξέπληξε; Πώς ήταν η ατμόσφαιρα; Η διαιτησία, τα συνθήματα, οι τακτικές, ο πόλεμος νεύρων; Τι περιμένουμε για τη συνέχεια; Ό,τι θέλετε γράψτε τέλος πάντων, ακόμη και οι απόψεις υπέρ ξανθού είναι δεκτοί...

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Επιτέλους, ένα πόστ με νόημα, βάθος και αφορμή για πνευματικές αναζητήσεις...

Εγώ πάντως θα είμαι στους τυχερούς (όχι στους κωλόφαρδους). Αν και βλέπω πάλι να πηγαίνει η σειρά σε 5ο παιχνιδι και οι φήμες για στημένα να οργιάζουν

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
για την ωρα μπορω να σου απαντησω το εξης ...
τι περιμενουμε ;
περιμενουμε το θαυμα του 1999 ,αλλά για να μη τρεχουμε στο ΣΕΦ και φαμε ξυλο , αντε να καθαρισουμε με 3-0 να τελειωνουμε ....
αυριο περισσοτερη ενημερωση με λεπτομερειες ....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κάτι μου λέει ότι αυτό το θέμα θα τελειώσει γρήγορα....

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εισιτηρια για τη Δευτερα που θα βρουμε ;
καθε πληροφορια και βοηθεια δεκτη ....
ευχαριστω .....

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Πάντα το είχα απορία πως είναι δυνατόν να περνάνε απο τον έλγχο της αστυνομίας κροτίδες τέτοιου μεγέθους! Πραγματικά αν πέρασε αυτό θα περνάει και αντιαρματικό

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μάλλον μας τελείωσαν οι τελικοί πριν αρχίσουν καν...

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μάλλον μας έχει τελειώσει το άθλημα γενικώς στη χώρα εδώ και χρόνια, αφού κουμάντο κάνουν οι κάφροι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ε, όχι μωρέ, δέκα βλάκες δε μπορούν να τελιώσουν ένα άθλημα ολόκληρο. Με σημαντική αύξηση τηλεθέασης και τα εισιτήρια 20% επάνω, μάλλον στα πάνω του είναι το μπασκετάκι. Αν μαζέψουμε και τους απανταχού ηλίθιους (όλες οι ομάδες έχουν) θα είμαστε βέβαια καλύτερα.

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
Την ώρα του πρώτου τελικού ήμουν σε δωμάτιο στις Βρυξέλλες και μια Βελγίδα γυμνή μου κανε ενα εξαίσιο μασάζ:clap:.Φιλτάτε Γιώργο δεν μπορώ να χαρακτηριστώ άτυχος.Πάντως θα χω τη δυνατότητα να δω δυο με τρείς τελικούς.

Δυστυχώς μάλλον δεν θα έπρεπε να μου προκαλέσει εντύπωση που χάσαμε.Ισως οι πιστοί θεωριων με συνωμοσίες να χουν δίκαιο.Η Θρυλάρα κυριαρχει στη μπάλα και αφήνει τον παο να κερδίζει στη σπυριάρα μπας και γλυτώσουν την κατάθλιψη το 1 κατομύριο Βαζελοι.

Εσύ βρε Νίκο αφού τραβάς ζόρια εδώ γιατί κάθεσαι και διαβάζεις?Εικάζω οτι θα υπάρχουν και πολλά φόρουμ που ασχολούνται με αθλητικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom