• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Τελευταια Στιγμη..

piccolo_mondo

Member
Γνωριζει καποιος καποιο σοβαρο site για κρατησεις (αεροπλανο κ ξενοδοχειο) τελευταιας στιγμης..? Το lastminute το δοκιμαζω.. το εχει χρησιμοποιησει καποιος? Καποιο αλλο site?

piccolo_mondo

Member
Κυριως για αναχωρηση απο πολεις του εξωτερικου (Ευρωπη) ενδιαφερομαι.. Οποιος γνωριζει κατι παραπανω.. Ευχαριστω

amsterdam

Member
Η τελευταία προσφορά της ΟΑ είναι αρωγός στα last minute

Μόνο αρωγός??Ας μας πουν οι γνώστες αν έχει υπάρξει άλλη τέτοια προσφορά εντός εορτών και ειδικά για Amsterdam τα 140 ? είναι super super super ευκαιρία.....:xmas_smile:

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Μόνο αρωγός??Ας μας πουν οι γνώστες αν έχει υπάρξει άλλη τέτοια προσφορά εντός εορτών και ειδικά για Amsterdam τα 140 ? είναι super super super ευκαιρία.....:xmas_smile:

δε νομιζω....σειρα της αιγαιου τωρα για κατι αναλογο...:xmas_biggrin:

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Το lastminute όσες φορές και να το έχω ψάξει, δέν μου βγήκε φθηνότερο από expedia. Ίσως να έφταιγε ο προορισμός...αλλά δεν νομίζω....

Γιατί δεν μας λές budget, αεροδρόμιο αναχώρησης και που ενδιαφέρεσε να πας, μήπως και υπαρχεί κάποιος που μπορεί να βοηθήσει?

piccolo_mondo

Member
Το lastminute όσες φορές και να το έχω ψάξει, δέν μου βγήκε φθηνότερο από expedia. Ίσως να έφταιγε ο προορισμός...αλλά δεν νομίζω....

Γιατί δεν μας λές budget, αεροδρόμιο αναχώρησης και που ενδιαφέρεσε να πας, μήπως και υπαρχεί κάποιος που μπορεί να βοηθήσει?
Προορισμος οχι συγκεκριμενος, οτιδηποτε οικονομικο (σχετικα, γιατι προκειται για περιοδο εορτων), εκτος Ευρωπης
Αναχωρηση απο Ευρωπη, κατα προτιμηση Ιταλια
Αναρωτιεμαι για το lastminute, κατα ποσο ασφαλες και ok ειναι, δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα