Γειά σας και από μένα!
Μόλις χθες ανακάλυψα αυτό το καταπληκτικό site!
Ανήκω στους ανθρώπους που ζουν για να ταξιδεύουν.
Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς ταξίδια.
Είμαι 29 χρονών και μέχρι σήμερα έχω επισκεφτεί την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία,την Ελβετία,
την Κύπρο, την Τυνησία, τις ΗΠΑ, την Κούβα.
Τέλος Μαρτίου σχεδιάζω να επισκεφτώ το Άμστερνταμ και τέλος Απιλίου την Αγία Πετρούπολη.
Το μακρινό μου ταξίδι φέτος θα είναι Μεξικό ή Περού τον Ιούλιο. Πιο πιθανό είναι να πάω φέτος Μεξικό και του χρόνου Περού.Το σκεφτόμαστε ακόμα. Λατρεύω τη Λατινική Αμερική. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου όλο ταξίδια στη Λατινική Αμερική ονειρεύομαι.Ιδιαίτερη αγάπη τρέφω για την Αργεντινή.Το καθυστερώ λίγο το ταξίδι αυτό, γιατί πιστεύω αν πάω δεν πρόκειται να επιστρέψω ξανά στην Ελλάδα.
Βέβαια δε σκοπεύω να περιοριστώ μόνο σε ταξίδια στη Νότια Αμερική.
Θέλω να γνωρίσω όλο τον κόσμο!
'Οσο θα αναπνεύω...θα ταξιδεύω...
Μόλις χθες ανακάλυψα αυτό το καταπληκτικό site!
Ανήκω στους ανθρώπους που ζουν για να ταξιδεύουν.
Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς ταξίδια.
Είμαι 29 χρονών και μέχρι σήμερα έχω επισκεφτεί την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία,την Ελβετία,
την Κύπρο, την Τυνησία, τις ΗΠΑ, την Κούβα.
Τέλος Μαρτίου σχεδιάζω να επισκεφτώ το Άμστερνταμ και τέλος Απιλίου την Αγία Πετρούπολη.
Το μακρινό μου ταξίδι φέτος θα είναι Μεξικό ή Περού τον Ιούλιο. Πιο πιθανό είναι να πάω φέτος Μεξικό και του χρόνου Περού.Το σκεφτόμαστε ακόμα. Λατρεύω τη Λατινική Αμερική. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου όλο ταξίδια στη Λατινική Αμερική ονειρεύομαι.Ιδιαίτερη αγάπη τρέφω για την Αργεντινή.Το καθυστερώ λίγο το ταξίδι αυτό, γιατί πιστεύω αν πάω δεν πρόκειται να επιστρέψω ξανά στην Ελλάδα.
Βέβαια δε σκοπεύω να περιοριστώ μόνο σε ταξίδια στη Νότια Αμερική.
Θέλω να γνωρίσω όλο τον κόσμο!
'Οσο θα αναπνεύω...θα ταξιδεύω...