Denis Roubien
New Member
.
Last edited:
Σε ευχαριστώ πολύ. Σήμερα άρχισα να γράφω εδώ. Έχω μόλις μία εβδομάδα που δημιούργησα σχετικό blog, το culturehikes.com. 'Αρχισα να φοβάμαι ότι μεγαλώνοντας θα ξεχάσω λεπτομέρειες από τα ταξίδια μου και αποφάσισα να αρχίσω να τις καταγράφω. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω σε πεζοπορικές εκδρομές στην Ελλάδα και λόγω ειδικότητας τους εξηγώ διάφορα που βλέπουμε. Μου λένε ότι τους τα εξηγώ καλά, οπότε είπα να αρχίσω να τα γράφω κιόλας, να μείνουν.Πολύ ενδιαφέρουσα γραφή.
Νομίζω πρέπει να γράφεις πιο συχνά στο travelstories.
Και οι μετρίως διαβασμένοι όπως εγώ κατάλαβαν εύκολα... Château de Blois ?Η συνέχεια της ιστορίας με τα κάστρα του Λείγηρα θα έχει τίτλο: Χαμένοι στις σκάλες "χάρη" στον Ντα Βίντσι. Οι καλά διαβασμένοι ίσως καταλάβουν πού θα είναι.
Κοντά έπεσες. Και το Blois έχει μία πολύ αξιόλογη σκάλα, αλλά δεν εννοώ αυτή. Θα μάθεις σύντομα. Ας αφήσουμε και λίγο σασπένς, είναι η μισή χαρά του ταξιδιού ;-)Και οι μετρίως διαβασμένοι όπως εγώ κατάλαβαν εύκολα... Château de Blois ?
Και πολύ καλά σού λένε!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!Μου λένε ότι τους τα εξηγώ καλά, οπότε είπα να αρχίσω να τα γράφω κιόλας, να μείνουν.
Εγώ ευχαριστώ. Είναι χαρά να μοιράζεσαι μοναδικές εμπειρίες από τα ταξίδια. Ακόμη και το να "γνωρίσεις" έναν άνθρωπο που δεν ζει πια, αλλά η αύρα του πλημμυρίζει ένα μέρος, πιστεύω ότι είναι ταξιδιωτική εμπειρία.Και πολύ καλά σού λένε!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!
Παρακαλώ. Δεν είναι γνωστό, γιατί είναι μια μικρή πόλη εκτός των κλασικών διαδρομών.Ευχαριστουμε για την ακρως ενδιαφερουσα ξεναγηση.Αγνοουσα το μερος.