Σκέφτομαι να πάω με μια φίλη Ταϋλάνδη τον Φεβρουάριο του 2009 για καμιά εβδομάδα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα ήταν καλύτερο, μόνες μας ή με οργανωμένο γραφείο, δεδομένου ότι οι μέρες είναι λίγες κ μπορεί να μας ξεφύγει κανά καλό μέρος.
liberta ...πιστεύω οτι την διαφορά θα έκανε αν δεν ειχες παει με πρακτορειο .κούβα δεν έχω παει αλλα φίλοι μου περιγραψαν υπέροχες εμπειρίες .ίσως να έφταιγε οτι πήγατε σε συγκεκριμένα sightseeings και δεν ζήσατε την παραπέρα εμπειρία μόνοι σας που θα σας έφερνε κοντά στον τόπο .αυτό πιστεύω κανει την διαφορά ...η έλλειψη χρόνου ,και το στημένο πρόγραμμα ..αυτά .όπως και να έχει όμως εισαι τυχερή που επισκέφτηκες το όμορφο νησί .
η αλήθεια ειναι οτι άν δεν έχεις τουλάχιστον ένα άτομο ακόμα ειναι λίγο δύσκολο !!! καλο θα ειναι να βρείς καποια φίλη με παρόμοια ενδιαφέροντα ώστε να λογαριάζεις στην παρέα της κάθε φορά που θα ταξιδεύεις .αυτό έχομε κάνει οι περισσότεροι νομίζω ,μετά τα πάντα λύνονται ....Δεν είμαι υπέρ των πρακτορείων, αλλά εξαιτίας της δουλειάς μου .
Μακάρι την επόμενη φορά να πας χωρίς πρακτορείο, όπου και θα βιώσεις τη αληθινή Ταύλάνδη και τους υπέροχους ανθρώπους της...Δεν είμαι υπέρ των πρακτορείων, αλλά εξαιτίας της δουλειάς μου δεν μπορώ να πάρω πολλές ημέρες άδεια κ εκτός των άλλων δεν ακολουθούσε κ κανένας φίλος, οπότε αναγκαστηκά πήγα οργανωμένα.