• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδι στην Ρωμη με Swiss air μεσω Ζυριχης!

pkexagias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Γεια σας,
ειμαι νεος στο φορουμ και το βρισκω αρκετα ενδιαφερον και χρησιμο!

Σχεδιαζω στο τελος του μηνα να κανω ενα ταξιδι στην Ρωμη,
εψακα αρκετες εταιριες και ποιο οικονομικη βρηκα την Swiss air με μια σταση στην Ζυριχη.

Το προβλημα μου ειναι το εξης,στην Ζυριχη θα σταματησω για 2 ωρες ετσι ωστε να παρω αλλο αεροπλανο που παει στην Ρωμη.
Οταν θα φτασω στην Ζυριχη θα παρω την βαλιτσα μου? ή θα την παρω κατευθιαν στην Ρώμη?

Και κατι αλλο...θα κανω και δευτερο chek in στην Ζυριχη?

Προβληματιζομαι λιγο γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα...

Ευχαριστω..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ποιο οικονομικη βρηκα την Swiss air με μια σταση στην Ζυριχη.
Το προβλημα μου ειναι το εξης,στην Ζυριχη θα σταματησω για 2 ωρες ετσι ωστε να παρω αλλο αεροπλανο που παει στην Ρωμη.
Οταν θα φτασω στην Ζυριχη θα παρω την βαλιτσα μου? ή θα την παρω κατευθιαν στην Ρώμη?
Και κατι αλλο...θα κανω και δευτερο chek in στην Ζυριχη?
swiss?!!!!(o taver στην προτεινε?:haha::haha::haha:)
έτσι από περιέργεια πόσο τη βρήκες και σε ποιες ημερομηνίες? πιο κάτω κι από easy jet-Alitalia?
η βαλίτσα σου θα πάει Ρώμη και ούτε θα κάνεις 2ο τσεκ ιν.

pkexagias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
195 ευρω το ατομο με επιστροφη,
η alitalia kai easyjet ηταν πολυ ποιο ακριβες τισ ημερομινιες που ηθελα...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
195 ευρω το ατομο με επιστροφη,
η alitalia kai easyjet ηταν πολυ ποιο ακριβες τισ ημερομινιες που ηθελα...
οκ.δεν επιμένω, απλά ακούστηκε περίεργο με 4 εταιρείες που πάνε απευθείας Ρώμη να ταλαιπωρηθείς μέσω Ζυρίχης. μάλλον θα είσαι άτυχος που δεν βρήκες φθηνό απευθείας ή δεν μπορείς να αλλάξεις ημερομηνίες.

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
θα κάνεις τσεκ ιν για ρώμη κατευθείαν από το "Μακεδονία". Το ίδιος και στον γυρισμό. Στην Ζυρίζη δεν κάνεις τίποτα. Η εταιρεία θα φροντίσει για την μεταφορά των αποσκευών. Στην Ζυρίχη κόψε καμία βόλτα στα μαγαζιά μέχρι να περάσει η ώρα. Στον γυρισμό αν έχεις περισσότερο χρόνο πάρε το τρένο (μέσα από το αεροδρόμιο) και σε ένα 10λεπτό έφθασες κέντρο. Αξίζει τον κόπο.

_antonis_

Member
Στον γυρισμό αν έχεις περισσότερο χρόνο πάρε το τρένο (μέσα από το αεροδρόμιο) και σε ένα 10λεπτό έφθασες κέντρο. Αξίζει τον κόπο.
Οπωσδήποτε!!! Αν έχεις χρόνο μην καθήσεις αεροδρόμιο! 4-5 ώρες αν έχεις είναι ότι πρέπει, εγώ θα σου πρότεινα να δείς μήπως μπορείς να βρείς τέτοια πτήση να πάρεις αυτό το εισητήριο-με στάση κανένα 5ωρο-6ωρο.

pkexagias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
στην επιστροφη εχω κενο 4 ωρες...οποτε σιγουρα μια βολτιτσα στην Ζυριχη θα αξιζε.....αλλα μονο 10 λεπτα κανει το τρενο?????

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μια χαρα τοτε...διπλα ειναι....
Ομως η Ελβετια ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης και θα χρειαστω διαβατηριο ε?
ετσι δεν ειναι?
Όχι, είναι στη Σέγκεν. Δεν περνάς καν από immigration.

pkexagias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Τελεια τοτε θα παμε σιγουρα....Λογικα πρεπει να αλλαξω και νομισμα στο αεροδρομιο...θα πρεπει να εχει μηχανιματα αλαγης συναλαγματος οπως στο Ελ.Βενιζελος????

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τελεια τοτε θα παμε σιγουρα....Λογικα πρεπει να αλλαξω και νομισμα στο αεροδρομιο...θα πρεπει να εχει μηχανιματα αλαγης συναλαγματος οπως στο Ελ.Βενιζελος????
Δε χρειάζεστε, κάνετε δουλειά και με ευρώ + κάρτες. Αν θέλετε πάραυτα, κάντε ανάληψη φράγκων από τον τραπεζικό λογαριασμό σας από ΑΤΜ στο αεροδρόμιο, με χρέωση περίπου όσο το ΔΙΑΣ και επίσημη ισοτιμία.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom