• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο Ταξιδι Λιεγη 3-4/11..

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Kαλησπερα,θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με καποιο ταξιδακι που προγραμματιζω για Λιεγη εκεινες τις μερες για τον αγωνα του Ολυμπιακου με την ομαδα της πολης..Βασικα εχω δει καποιες απευθειας πτησεις απο Αθηνα για Βρυξελλες και μετα με τρενο η λεωφορειο για Λιεγη αλλα οι τιμες ειναι καπως απαγορευτικες..Θα ηθελα λοιπον αν ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο ενναλακτικο τροπο(απο Γερμανια πχ,η κατι τετοιο) ωστε να μειωθει καπως το κοστος των εισιτηριων..Το προγραμμα λεει αναχωρηση απο Αθηνα Τεταρτη πρωι (βραδυ ειναι ο αγωνας) και στην επιστροφη ειναι καπως πιο ελαστικο οποτε μπορει να γινει κ καλυτερο προγραμμα..Ευχαριστω πολυ !!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Kαλησπερα,θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με καποιο ταξιδακι που προγραμματιζω για Λιεγη εκεινες τις μερες για τον αγωνα του Ολυμπιακου με την ομαδα της πολης..Βασικα εχω δει καποιες απευθειας πτησεις απο Αθηνα για Βρυξελλες και μετα με τρενο η λεωφορειο για Λιεγη αλλα οι τιμες ειναι καπως απαγορευτικες..Θα ηθελα λοιπον αν ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο ενναλακτικο τροπο(απο Γερμανια πχ,η κατι τετοιο) ωστε να μειωθει καπως το κοστος των εισιτηριων..Το προγραμμα λεει αναχωρηση απο Αθηνα Τεταρτη πρωι (βραδυ ειναι ο αγωνας) και στην επιστροφη ειναι καπως πιο ελαστικο οποτε μπορει να γινει κ καλυτερο προγραμμα..Ευχαριστω πολυ !!
Δεν ξέρω (ούτε με νοιάζει..) πότε παίζει ο Ολυμπιακός, για να βρω τις ημερομηνίες, αλλά τα εισητήρια για κάτω χώρες δεν είναι φτηνά. Αν για κείνες τις μέρες βρεις φτηνό εισητήριο για Dusseldorf, μπορείς από κει να πάρεις το τρένο από το σταθμό του αεροδρομίου, και να φτάσεις Λιέγη (με ανταπόκριση στο Άαχεν) σε 2,5-3 ώρες και 28 ευρώ φτωχότερος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom