• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδιωτικό χρηματικό όριο...

psaras

New Member
καλησπέρα,
ξέρει κάποιος εάν υπάρχει όριο στο πόσα μετρητά μπορεί κάποιος να έχει μαζί του βγαίνοντας για διακοπές από Ελλάδα και πηγαίνοντας σε χώρα που είναι στην ευρωπαϊκή ένωση?
ευχαριστώ

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
ωχ ωραίο πρόβλημα :D
Θες το ανώτερο όριο να ξέρεις (?) γιατί οι περισσότεροι εδώ πέρα με το ζόρι αγγίζουμε το κατώτατο :haha:

Όσα θες παίρνεις μαζί σου, δεν δηλώνεις τίποτα στην Ε.Ε. ;)

Σε τέτοιες μέρες κρίσης μη ξύνεις πληγές :haha:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
σύμφωνα με κανόνες (νομίζω ότι το'χω διαβάσει σε κανά αεροδρόμιο) 10000 ευρώ

psaras

New Member
Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζετε ότι κάνω πλάκα και γιατί θα έπρεπε με σιγουριά να ξέρω.
πόσοι από εσάς που νομίζεται ότι κάνω πλάκα ξέρετε με σιγουριά να μου απαντήσετε.
Φεύγω με αεροπλάνο και περνώντας από τον έλεγχος βάζω στο καλαθάκι την τσάντα μου με 20000 ευρό μέσα θα είμαι ΟΚ?

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
κανενα προβλημα, στις ευρωπαϊκές πτήσεις δεν περνάς απο τέτοιον "έλεγχο".

είναι πολλά τα λεφτά Άρη :D να προσεχεις!

ANEL

Member
Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζετε ότι κάνω πλάκα και γιατί θα έπρεπε με σιγουριά να ξέρω.
πόσοι από εσάς που νομίζεται ότι κάνω πλάκα ξέρετε με σιγουριά να μου απαντήσετε.
Φεύγω με αεροπλάνο και περνώντας από τον έλεγχος βάζω στο καλαθάκι την τσάντα μου με 20000 ευρό μέσα θα είμαι ΟΚ?
θα είσαι οκ,αν ταξιδεύεις σε χώρες της ΕΕ...
απλά να προσέχεις,γιατί το ποσό στο οποίο αναφέρεσαι είναι πολύ μεγάλο και ίσως θα ήταν καλύτερα να το μεταφέρεις με κάποιον πιο ασφαλή τρόπο..και όχι στη τσάντα σου..;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
@lonelytraveler Αμα εισαι ασχετος μη μιλας καλυτερα...

@psaras Δεν θα εισαι ΟΚ. Οπως ειπε και η Ivana απο το 2007 το οριο ειναι 10000 ευρω. Πρεπει λοιπον να κανεις δηλωση μεταφορας χρηματων, διαφορετικα το ποσο ανω των 10000 ευρω θα κατασχεθει...

@psaras Δεν θα εισαι ΟΚ. Οπως ειπε και η Ivana απο το 2007 το οριο ειναι 10000 ευρω. Πρεπει λοιπον να κανεις δηλωση μεταφορας χρηματων, διαφορετικα το ποσο ανω των 10000 ευρω θα κατασχεθει...
Και ποιός θα σε πάρει χαμπάρι τε τρυπάκια τί κουβαλάς μαζί σου;; Στη Χαλκιδική κάνεις δήλωση χρημάτων όταν πας, γιατί για εκεί σε βλέπω μόνο...
Ποτέ δεν δηλώνεις δεκάρα τί κουβαλάς. Γιαυτό την έχουμε την Ε.Ε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και ποιός θα σε πάρει χαμπάρι τε τρυπάκια τί κουβαλάς μαζί σου;; Στη Χαλκιδική κάνεις δήλωση χρημάτων όταν πας, γιατί για εκεί σε βλέπω μόνο...
Ποτέ δεν δηλώνεις δεκάρα τί κουβαλάς. Γιαυτό την έχουμε την Ε.Ε.
Εσυ απο ελεγχο στο αεροδρομιο δεν περνας;
Καλα αμα θελει ο psaras μπορει να μην κανει δηλωση αλλα ισως βρεθει με 10 χιλιαρικα λιγοτερα...

Εσυ να την εχεις την ευρωπαικη ενωση για ο,τι θες... κι ασε τους αλλους να αποφασιζουν μονοι τους τι θα κανουν...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom