• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κούβα Ταξιδιωτικό πρακτορείο Θεσσαλονίκη-Κούβα

mourohavlos

Member
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Σκέφτομαι να πάω ένα ταξιδάκι στην Κούβα από Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα μου, μάλλον για αρχές Αυγούστου (καμιά 10αριά μέρες) και θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος υπ' όψιν του συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο, το οποίο να οργανώνει τέτοιου είδους ταξίδια, να είναι φερέγγυο, να έχει καλές παροχές και να είναι σχετικά οικονομικό...
Πολλά ζητάω? :bleh:
Οποιεσδήποτε πληροφορίες ευπρόσδεκτες..

Ευχαριστώ!

xrisa

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατινικη αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
περού
Κάθε χρόνο τέλη Ιουλίου με Αρχές Αυγούστου διοργανώνεται ταξίδι από τον Ελληνοκουβανικό με έδρα την Θεσσαλονίκη. Αν σας ενδιαφέρει κάντε μια επαφή με τον σύνδεσμο.

Christian

Member
Το τηλέφωνο του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη είναι 2310910603

Christian

Member
Η εκδρομή που διοργανώνει ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης της Θεσσαλονίκης ξεκινάει από της 17 Ιουλίου εώς της 31 Ιουλίου.

xrisa

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατινικη αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
περού
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος όμως πρέπει να γίνει σύντομα γιατί αν συμπληρωθούν οι θέσεις, κλείνει η εκδρομή. Τέλος πάντων κάντε ένα τηλεφωνο όσοι ενδιαφέρονται γιατί μπορεί ν' άλλαξαν τα πράγματα. Πήγα πριν 2 χρόνια.

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Σκέφτομαι να πάω ένα ταξιδάκι στην Κούβα από Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα μου, μάλλον για αρχές Αυγούστου (καμιά 10αριά μέρες) και θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος υπ' όψιν του συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο, το οποίο να οργανώνει τέτοιου είδους ταξίδια, να είναι φερέγγυο, να έχει καλές παροχές και να είναι σχετικά οικονομικό...
Πολλά ζητάω? :bleh:
Οποιεσδήποτε πληροφορίες ευπρόσδεκτες..

Ευχαριστώ!
Oταν εξεφρασα την επιθυμια να παω Κουβα, ενας οικογενειακος φιλος που παει καθε χρονο εκει, μου προτεινε τον Τσακιριδη, Μητροπολιτου Ιωσηφ 12 και μεσω αυτου εκλεισα τα αεροπορικα, την διαμονη και καποιες μετακινησεις. Συνεργαζονταν με to mare nostrum (κατι σαν πρακτορειο) στην κουβα και οτι χρειαστηκαμε κατα την παραμονη μας εκει ηταν απιστευτα εξυπηρετικοι, η κ. Martinez και ο συνεργατης της. Τωρα αν ψαχνεις για οργανωμενο γκρουπ δεν εχω αποψη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα