• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ταξιδιωτική βαλίτσα -σκανάρισμα!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Στην δικιά μου βαλίτσα θα βρείτε....μπαταρίες,φορτιστές,μετασχηματιστή ρεύματος,νεσεσέρ με φάρμακα,αντικουνουπικό,αντιηλιακή,καπέλα,λίγα ρούχα (τα πλένω εκεί) ένα ζευγάρι extra σπορτέξ (για το βράδυ),μιά μαντήλα,ένα βιβλίο,ένα καρι μάτ,και μιά φωτογραφία της φανής.
άν ξέχασα κάτι πείτε μου!!:cool:

varioAthens

Member
Εγώ κάποτε έπαιρνα και το μαξιλάρι μου.....τώρα αρχίζω να "απεξαρτώμαι" από αυτό....:)

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
ααα εγώ από φάρμακα μόνο αντικουνουπικό, ντεπόν, έναν επίδεσμο και μια θερμαντική (στραμπουλάω συχνά αστραγάλους..)

Κατά τα άλλα φωτογραφική μηχανή, φορτιστή, μια έξτρα καρτα μνήμης, στιλό και σημειωματάριο, ρούχα, ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, ποτέ ομπρέλα (και για κάποιο λόγο πάντα βρέχει...:rolleyes:), ένα βιβλίο, μια στοίβα ταξιδιωτικούς οδηγούς (που συνήθως μένουνε και στη βαλίτσα)... μμμ... τι άλλο... κι εγώ ξεχνάω ρε παιδιά για βοηθήστε...

άαα επίσης από καλλυντικά ένα Liposan και το άρωμα μου.. ακόμα και για ορειβασία να πηγαίνω, δεν φεύγω χωρίς άρωμα! (το ξέρω δεν πάω και πολύ καλά :haha::haha:)

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Η δική μου βαλίτσα, εκτός από κάποια που έχουν αναφερθεί, περιέχει και τη πετσέτα μου -δεν χρησιμοποιώ ποτέ πετσέτες ξενοδοχείου- και ένα σεντονάκι -γιατί ποτέ δεν ξέρω σε τι ξενοδοχείο θα πέσω-!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Το περιεχομενο της βαλιτσας φυσικα εξαρταται απο τη διαρκεια του ταξιδιου,και τον προορισμο.
Ετσι για ενα 10ημερο στην Ταιλανδη 3 βερμουδες 5 κοντομανικα 1φορτιστης κινητου(που το ανοιγω σπανιως) ενας φορτιστης μπαταριων για τη φωτογρ.μηχανη,ενα fast που φουσκωνει σαμπελα δικυκλου,και ενας φακος.
Απο φαρμακειο μονο παυσιπονα, (αναβραζοντα panadol.)

Αυτα και πολλα ειναι.!!!
Ολα τα υπολοιπα απαρετητα και μη τα αγοραζω απο κει.
Εννοειτε οτι φωτογρ,μηχανη,διαβατηριο εισητηριο,χρημα,ταχω παντα πανω μου και οχι στη βαλιτσα.
Οποτε η βαλιτσα παει αδεια,και ερχεται παντα τιγκα.
Συχνα γυρναω και με δευτερη βαλιτσα τιγκα,αλλα κι αυτη την αγοραζω απο κει.
Για εξοδα στην Ελλαδα ειμαστε τωρα??:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.768
Μέλη
39.504
Νεότερο μέλος
christhecaptain