Ταξιδεύοντας...

GStraveller

Member
...είναι το μόνο πράγμα που με παρακινεί να δουλέψω κυρίως σε μια δουλειά που ανακαλύπτω πως δεν με εκφράζει πλήρως!
Εχω μεταναστέψει εδω και δυο χρόνια στη Γερμανία. Το καλό είναι οτι ειναι κεντρικά της Ευρώπης και τα ΣΚ μπορούν να αξιοποιηθούν σε ενδιαφέρουσες εκδρομές! Αναρωτώμαι αν υπάρχουν κι αλλοι Έλληνες σ αυτον το ιστοτοπο στη Νότια Γερμανία;

Ταξιδεύω είτε μόνος με τη μηχανή, είτε με παρέα!
Το καλοκαίρι επιλέγω διαφορετικές διαδρομές και κατ ευθύνομαι προς τα ελληνικά νησιά!
Λατρεύω τη φύση και τη θάλασσα ιδιαίτερα! Προτιμώ να κατασκηνώνω και να γίνομαι ενα μ΄ αυτή..

Στόχος μου ειναι να ταξιδέψω μέχρι που να βρώ το λιμάνι μου και να τα παρατήσω ολα, κάνοντας μια νεα αρχή γεμάτη δημιουργία και ποιότητα ζωής...Οχι πια σαν αλλοδαπός μείτε και κατατρεγμένος,ουτε υπάλληλος πολυ
εθνικής ουτε ζωή με αγχος!

Μεχρι τότε ονειρεύομαι,σχεδιάζω,προγραμματίζω..

Φιλικά,
Δημήτρης

Krazykat

Member
Στόχος μου ειναι να ταξιδέψω μέχρι που να βρώ το λιμάνι μου και να τα παρατήσω ολα, κάνοντας μια νεα αρχή γεμάτη δημιουργία και ποιότητα ζωής...Οχι πια σαν αλλοδαπός μείτε και κατατρεγμένος,ουτε υπάλληλος πολυ
εθνικής ουτε ζωή με αγχος!
Δημήτρη στο εύχομαι από καρδιάς - πόσο μάλλον που συνυπάρχουμε χωρίς να γνωριζόμαστε στα ίδια γεωγραφικά μήκη και πλάτη... Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ το "ταξίδι" μου 7 χρόνια πριν, για ν' ανακαλύψω, τελικά, ότι για μένα το λιμάνι μας τελικά είναι οι άνθρωποι της ζωής μας :)

Σου εύχομαι να ρίξεις την άγκυρά σου εκεί που θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένος!

GStraveller

Member
Δημήτρη στο εύχομαι από καρδιάς - πόσο μάλλον που συνυπάρχουμε χωρίς να γνωριζόμαστε στα ίδια γεωγραφικά μήκη και πλάτη...
Είναι όντως περίεργο...Σε κοινά χνάρια βαδίζουμε! :)
Τώρα πλεον ζώ στη Στουτγκάρδη..

Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ το "ταξίδι" μου 7 χρόνια πριν, για ν' ανακαλύψω, τελικά, ότι για μένα το λιμάνι μας τελικά είναι οι άνθρωποι της ζωής μας :)
Σου εύχομαι να ρίξεις την άγκυρά σου εκεί που θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένος!
Ίσως εχεις δίκαιο! Το μέλλον θα δείξει..
Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Κ γώ σου εύχομαι να σαι παντα ευτυχισμένη και χαμογελαστή!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δημήτρη γεια σου και καλώς ήρθες. ΈΧουμε ειδική ενότητα για Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και γράφουν τις εντυπώσεις τους από τη ζωή τους εκεί που ζουν, ρίξε μια ματιά:

http://www.travelstories.gr/community/forums/Έλληνες-του-Εξωτερικού.101/

σε περίπτωση που θέλεις να γράφεις κι'εσύ στείλε μου μήνυμα.

GStraveller

Member
Δημήτρη γεια σου και καλώς ήρθες. ΈΧουμε ειδική ενότητα για Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και γράφουν τις εντυπώσεις τους από τη ζωή τους εκεί που ζουν, ρίξε μια ματιά:
http://www.travelstories.gr/community/forums/Έλληνες-του-Εξωτερικού.101/
σε περίπτωση που θέλεις να γράφεις κι'εσύ στείλε μου μήνυμα.
Καλημέρα και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Παρατήρησα την ενότητα αλλα μη μπορώντας τη δημιουργίας νέου θέματος..
Θα μπορούσα να έχω το δικαίωμα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.549
Νεότερο μέλος
time_flies

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα