• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδεύοντας με μανία!

emmy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕΞΙΚΟ
...Πως μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό αυτό το φόρουμ;...

Γειά σας, με λένε Έμμυ και το να ταξιδεύω είναι μάλλον σκοπός της ζωής μου!

Ξεκίνησα πριν από χρόνια ταξιδεύοντας αποκλειστικά στην Ελλάδα την οποία έχω γνωρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ τα τελευταία χρόνια, προσπαθώ να ανακαλύψω τον υπόλοιπο κόσμο με αρκετά ταξίδια κυρίως στην Ευρώπη και Ασία.

Προτιμώ τα μέρη που έχουν να μου δείξουν ιδιαίτερη κουλτούρα και διαφορετικότητα και αποφεύγω τις μεγαλουπόλεις που μάλλον με τρομάζουν!

Μελλοντικοί στόχοι: Μεξικό, Ιαπωνία, Σβάλμπαρντ, Φιλιππίνες (...εντάξει η λίστα φτάνει άνετα μέχρι το πάτωμα, αλλά ας μη το παρακάνουμε...)

Καλώς σας βρήκα!:trekker:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες στην παρέα μας!βλέπω έχουμε και οι δυό μας πρώτο πρώτο σαν ταξίδι όνειρο το Μεξικό!!άντε να δούμε πότε:roll:,αλλά να σου πώ όπου και να ταξιδεύει κανείς είναι κέρδος!σου εύχομαι λοιπόν υγεία και καλά ταξίδια,θα χαρούμε να ανταλάσσουμε πληροφορίες και ταξιδ.εντυπώσεις!

GeorgeD

Member
Καλώς ήλθες Έμμυ! Σίγουρα θα βρεις πολλές πληροφορίες για τα επόμενά σου ταξίδια ψάχνοτας ανάμεσα σε τόσα πολλά θέματα και διαβάζοντας τόσες διαφορετικές εμπειρίες! ;)

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!!
Εύχομαι να πραγματοποιήσεις κάθε σου ταξιδιωτικό τουλάχιστον στόχο!!!

george diver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στούς βυθούς ολης της γης
καλως μας ηρθες συνδυτρια emmy. αντε εκτως απο τον βυθο θα τα λεμε και εδω.
καλα underwater ταξιδια και οχι μονο. αντε ελα και στο γκρουπ.
αχ ρε emmy πολυ μας λοιπει εκεινο το liveaboard στην ερυθρα που ειχαμε παει. περασαμε τελεια....
πανε αυτα τωρα τουλαχιστον για μενα και την γεωργια...........

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες!Είδες Έμμυ που όσο ζεις μαθαίνεις και ανακαλύπτεις...Καλά ταξίδια σου εύχομαι και περισσότερες ανακαλύψεις...

emmy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕΞΙΚΟ
Σας ευχαριστώ όλους! Προσπαθώ να κατατοπιστώ στο φόρουμ για να αρχίσω να καταθέτω εμπειρίες!

ΥΓ
(Σιαβελή, ασέ την γκρίνια! Πάρε την Γιωργία και πάμε ολοήμερη Τσόλης για βουτιά και καλαμαράκια μετά!!!)

george diver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στούς βυθούς ολης της γης
(Σιαβελή, ασέ την γκρίνια! Πάρε την Γιωργία και πάμε ολοήμερη Τσόλης για βουτιά και καλαμαράκια μετά!!!)

καλα θα ηταν emmy μια βουτια στον τσολη απλα εσυ μετα θα πας για καλαμαρακια και εμεις για μπιμπερακια:):)
ξεχνας οτι εδω και 3μιση μηνες γιναμε 4. τι μου φταινε οι μπεμπες να τις τραβαω στις θαλασσες χειμωνιατικα.....

xelidoni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή-Ισλανδία
καλησπέρα Εμμυ,
καλως ήρθες και συ στην πανέμορφη τούτη παρέα.
Ασπαζόμαστε την ίδια κοσμοθεωρία...σκοπός ζωής τα ταξίδια!!!Εχω σκεφτεί ακόμα και να βγάλω τη σχολή ξεναγών , για να μπορέσω να μεταδώσω το συναίσθημα.
Η Ιαπωνία δε, είναι όνειρο ζωής , που όσο μεγαλώνω το βλέπω να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.Στο μυαλό μου είναι ταξίδι -εμπειρία ζωής και σίγουρα αξιζει να το κάνει κάποιος και να μη βρεθεί εκεί ως απλός τουρίστας. Η κουλτούρα της χώρας επιβάλλει άλλη αντιμετώπιση!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες emmy και μπραβο που με το καλημερα σας ξεκινησες και ταξιδιωτικη ιστορια!
Καταδυσεις στα ABC εκανες βλεπω..αντε και στο Μεξικο που θα σου αρεσει σιγουρα πανω και κατω απ'το νερο :snorkel:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom