Γεια σας είμαι η pollee και είμαι σχετικά καινούρια στην παρέα σας.μέχρι στιγμής δεν είχα προλαβει να γραψω και εγώ κάτι από τις εμπειρίες μου στα ταξίδια. Θεωρώ τον ευατό μου πολύ τυχερή γιατί είχα 2 γονείς οι οποίοι τα εξτρα χρήματα που κατα καιρούς υπήρχαν δεν τα έκαναν ντουβάρια και τούβλα όπως πολύ συχνά αναφέρει ο πατέρας μου αλλά είχαν και οι 2 το πάθος του ταξιδεύειν!!Αυτό μου το πέρασαν και εμένα και πιστεύω πως είναι η καλύτερη επένδυση να κάνει κανε'ις στη ζωή του όταν βέβαια έχει καλύψει κάποιες βασικές ανάγκες πρώτα.Έτσι λοιπόν μαζί τους ταξίδεψα σε 30 χώρες σε όλη τη γη και τις υπόλοιπες 7 τις επισκεφθηκα με τον σύζυγο που και αυτός είναι ταξιδιάρης ευτυχώς!!!!
Έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Ταυλάνδη, ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Ρωσία, Μαυρίκιο, Μαλδίβες, Χαβάη....Ταξίδια όμορφα, κουραστικά βέβαια λόγω των πολύωρων πτήσεων, αλλά η διαφορετικότητα σε αποζημιώνει!!!!!Κάποια στιγμή στο μέλλον θα σας πω για το ταξίδι που με εντυπωσίασε περισσότερο την Ιαπωνία αλλά πρέπει να αφήσω την παρέα σας τώρα λόγω μωρού!!!!
Κάτι τελευταίο...ταξιδεύετε όσο περισσότερο μπορείτε!!!!!Κάνει καλό στην υγεία!!!!
Έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Ταυλάνδη, ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Ρωσία, Μαυρίκιο, Μαλδίβες, Χαβάη....Ταξίδια όμορφα, κουραστικά βέβαια λόγω των πολύωρων πτήσεων, αλλά η διαφορετικότητα σε αποζημιώνει!!!!!Κάποια στιγμή στο μέλλον θα σας πω για το ταξίδι που με εντυπωσίασε περισσότερο την Ιαπωνία αλλά πρέπει να αφήσω την παρέα σας τώρα λόγω μωρού!!!!
Κάτι τελευταίο...ταξιδεύετε όσο περισσότερο μπορείτε!!!!!Κάνει καλό στην υγεία!!!!