• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδέψτε....κάνει καλό!!!!!!!!!!!

pollee

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπάι
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Γεια σας είμαι η pollee και είμαι σχετικά καινούρια στην παρέα σας.μέχρι στιγμής δεν είχα προλαβει να γραψω και εγώ κάτι από τις εμπειρίες μου στα ταξίδια. Θεωρώ τον ευατό μου πολύ τυχερή γιατί είχα 2 γονείς οι οποίοι τα εξτρα χρήματα που κατα καιρούς υπήρχαν δεν τα έκαναν ντουβάρια και τούβλα όπως πολύ συχνά αναφέρει ο πατέρας μου αλλά είχαν και οι 2 το πάθος του ταξιδεύειν!!Αυτό μου το πέρασαν και εμένα και πιστεύω πως είναι η καλύτερη επένδυση να κάνει κανε'ις στη ζωή του όταν βέβαια έχει καλύψει κάποιες βασικές ανάγκες πρώτα.Έτσι λοιπόν μαζί τους ταξίδεψα σε 30 χώρες σε όλη τη γη και τις υπόλοιπες 7 τις επισκεφθηκα με τον σύζυγο που και αυτός είναι ταξιδιάρης ευτυχώς!!!!:p
Έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Ταυλάνδη, ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Ρωσία, Μαυρίκιο, Μαλδίβες, Χαβάη....Ταξίδια όμορφα, κουραστικά βέβαια λόγω των πολύωρων πτήσεων, αλλά η διαφορετικότητα σε αποζημιώνει!!!!!Κάποια στιγμή στο μέλλον θα σας πω για το ταξίδι που με εντυπωσίασε περισσότερο την Ιαπωνία αλλά πρέπει να αφήσω την παρέα σας τώρα λόγω μωρού!!!!;)
Κάτι τελευταίο...ταξιδεύετε όσο περισσότερο μπορείτε!!!!!Κάνει καλό στην υγεία!!!!:)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γεια σου pollee και :welcome:στην παρεα μας.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. Μας πέθανες με το χάρτη σου. Όταν βρεις χρόνο αφηγήσου μας κάτι από τα ταξίδια σου. :)

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Καλώς ήρθες και όπως κατάλαβες περιμένουμε πολλές πολλές ταξιδιωτικές ιστορίες :)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Τοσες χωρες!!!! Σε θαυμαζω... καλωσήρθες!! και περιμενουμε να μοιραστεις μαζι μας, εστω λιγα, απο αυτα που ειδες και εζησες.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
:welcome2: pollee μολις κοιμηθη το μωρο γραψε μας καμμια ιστορια.
Θα ηταν οτι καλυτερο να ξεκιναγες με Ιαπωνια.Καλως ηρθες και παλι.:lol:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλώς την!!! Να σου ζήσει το μωρό και να γίνει (που θα γίνει δηλ) μεγάλος/η ταξιδευτής/τρια σαν και σένα!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome: Pollee
Περιμενω κι εγω καποια ταξιδιωτικη ιστορια απο τα φοβερα μερη που εχεις επισκεφτει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom