• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Ταξίδι στο Βερολίνο

thesparrow

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Γεια σας και καλωσήρθα!:p
Είμαστε μια παρέα 4 ατόμων, και έχουμε κλείσει με την easyJet για Βερολίνο 26/3 - 1/4.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει προηγούμενη εμπειρία, στη διαδικασία της κράτησης επιλέξαμε 4 αποσκευές (max 20kg). Αυτές είναι οι αποσκευές που παραδίδουμε? Οι χειραποσκευές δεν περιλαμβάνονται σε αυτές, σωστά?

Ακούσαμε επίσης ότι αξίζει να μείνουμε στο ανατολικό Βερολίνο, καθώς αυτό είναι πλέον το πιο ζωντανό κομμάτι. Το budget μας δεν είναι πολύ υψηλό -θέλουμε μέχρι 550ε τις 6 μέρες (±140ε/άτομο). Εκτός από hostel έχετε να μας προτείνετε κάτι άλλο (πχ κάποιο διαμέρισμα)?

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
thesparrow καλώς ήρθες στην παρέα μας!

ναι, επιλέξατε τη δυνατότητα να έχετε μαζί σας μία κανονική αποσκευή -ο καθένας- μέγιστου βάρους 20 κιλών, την οποία θα παραδώσετε κατά το check in. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να έχετε φυσικά μαζί σας και χειραποσκευές (δείτε για ακριβείς διαστάσεις εδώ... easyJet.com - ΑποσκΡυΞ*Ο‚ )

Για hotel εγώ έχω να σου προτείνω αυτό που ήμουνα και τους λόγους τους αναλύω στην ιστορία... η alexanderplatz θεωρείται ανατολικό Βερολίνο btw... αν και νομίζω οι φίλοι που σου είπαν να μείνεις στο ανατολικό δεν εννοούσαν ακριβώς αυτό το σημείο. Εγώ στο προτείνω και λόγω τιμής ξενοδοχείου και λόγω παροχών και λόγω θέσης (θα σε βολέψουν πολύ οι γραμμές προαστιακού και υπόγειου που περνούν από εκει)...

Από εκεί και πέρα, νομίζω κάποια άλλα παιδιά έχουν προτείνει στο forum hotels αλλού στην ανατολική περιοχή.. Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για πιο πολλές επιλογές ;)

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
αν πάλι το agon σού φαίνεται ακριβό (ξαναδιαβάζοντας το μήνυμά σου βλέπω ότι θέλεις κάτι λίγο πιο φτηνό) πως σου φαίνεται κάτι τέτοιο?

"City Apartment Vermietung" Booking.com: City Apartment Vermietung, Berlin, Germany - 71 Guest reviews. Book your hotel now!

(δεν έχω πάει, αλλά έχει εξαιρετικές κριτικές στο booking <9.1> και είναι στο mitte, το κέντρο του Βερολίνου)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
και εγω συμφωνω με την chrikky!!το agon ειναι υπεροχο απο ολες τις αποψεις!!αμα το διαλεξεις τελικα δεν υπαρχει περιπτωση να το μετανιωσεις!!απο εκει και περα ξερω και ενα καλο χοστελ, ειναι ομως στο δυτικο βερολινο!!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια όσον αφορά την αλυσίδα Agon στο Βερολίνο αλλά έχετε πολύ χαμηλό προϋπολογισμό και δεν νομίζω να βρείτε δωμάτιο τόσο φθηνό σε κανένα από τα ξενοδοχεία τους.
Για να σας έρθει τόσο φθηνή η διαμονή πρέπει να μείνετε και οι 4 μαζί και νομίζω ότι τα Agon δεν δίνουν δυνατότητα να κλείσεις τετράκλινο μέσα από το site τους.
Βέβαια, αν τους πάρεις τηλέφωνο μπορεί κάτι να γίνει.
Μπες στο booking ή στο Venere και κάτι θα βρεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom