coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
Αφου χαρις στην βοηθεια του chris...Βρηκα πως,θα ηθελα οποιος θελει και μπορει να βοηθησει στο προγραμμα που εφτιαξα για να αποφυγω λαθη.Το ταξιδι θα το κανω μονη ,απο 8 μεχρι 28 ιουνη.ολο οδικο,χωρις αυτοκινητο,μονο τρενα.Υπολογιζω απο Ανκονα τρενο για τορινο,μια διανυκτερευση εκει,την επομενη οτι δω απο την πολη που δεν εχω ξαναπαει οπως και τις υπολοιπες του ταξιδιου.Την επομενη εχω σε 4 ωρες Λυον.Λεω 5 διανυκτερευσεις εκει και μια ημερησια Παρισι γιατι εχω ερωτα!Μετα εχω 2 διανυκτερευσεις ντιζον,τρενο για αννεσυ,τρια βραδια εκει με μια βολτα στη γενευη.στη συνεχεια εχω 2 βραδυα γκρενομπλ και 4 αβινιον.Την εβαλα τελευταια για να εχουν ανθισει καπως οι λεβαντες...εχω κανει μελετες τι θελω να δω,παιζει μια επισκεψη στο χωριο που γυριστηκε το Σοκολα κι ειναι πολυ ομορφο..Αυτο ειναι κοντα στη ντιζον.Μετα την αβινιον λεω να παω μεσω λυον κατευθειας παλι τορινο,μια βραδυα εκει και την αλλη μερα Ανκονα..Τα υπολοιπα ειναι κατηφορα..Ειναι αρκετα βαρυ προγραμμα,αλλα ελπιζω να το καταφερω.Οτι εχει να προσφερει κανεις απο πειρα,καλοδεχουμενο.Ειμαι στη φαση που θελω να κλεισω ξενοδοχεια.Αντε βρε,βαλτε ενα χερακι.