EL Hoplite
Member
Φίλες και Φίλοι,
όσοι γνωρίζεται βέβαια, θα με εξυπηρετούσε πραγματικά εάν μου προτείνατε κάποια
ξενοδοχεία στην Μπανγκόκ και κάποια συγκροτήματα bungalows στην Κο Σαμούι που
αξίζουν και ίσως έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Να αναφέρω ότι στην Μπανγκόκ με ενδιαφέρει να είμαι κοντά στην κεντρική - γνωστή
εμπορική αγορά τους,επίσης στο Κο Σαμούι ,τα bungalows δίπλα σε κάποια παραλία.
Η πρόσβαση σε internet θα είναι χρήσιμη,για να στέλνω και τις ¨ανταποκρίσεις¨ μου.
Έχω ακούσει για κάποιο ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ που έχει διαμορφωθεί ως < όαση - τροπικός παράδεισος > εντός της πόλεως και ξεφεύγει απο την γνωστή αρχιτεκτνική των
¨ουρανοξυστών¨.
Βέβαια το κόστος έχει την σημασία του,οπότε αναζητώ οικονομικότερες προτάσεις σε σχέση με την Ελλάδα.
Η παραμονή στην χώρα θα είναι μάλλον απο την 27/8 έως 12/9.Στο Κο Σαμούι θα παραμείνω 5-6 ημέρες.
Δυστηχώς δεν είχα χρόνο να προετοιμάσω το συγκεκριμένο ταξίδι αλλά προέκυψε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,έτσι η όποια πληροφορία θα είναι χρήσιμη.
Οποιαδήποτε ¨ ΤΙΠΣ¨ θα είναι ευπρόσδεκτα.
όσοι γνωρίζεται βέβαια, θα με εξυπηρετούσε πραγματικά εάν μου προτείνατε κάποια
ξενοδοχεία στην Μπανγκόκ και κάποια συγκροτήματα bungalows στην Κο Σαμούι που
αξίζουν και ίσως έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Να αναφέρω ότι στην Μπανγκόκ με ενδιαφέρει να είμαι κοντά στην κεντρική - γνωστή
εμπορική αγορά τους,επίσης στο Κο Σαμούι ,τα bungalows δίπλα σε κάποια παραλία.
Η πρόσβαση σε internet θα είναι χρήσιμη,για να στέλνω και τις ¨ανταποκρίσεις¨ μου.
Έχω ακούσει για κάποιο ξενοδοχείο στην Μπανγκόκ που έχει διαμορφωθεί ως < όαση - τροπικός παράδεισος > εντός της πόλεως και ξεφεύγει απο την γνωστή αρχιτεκτνική των
¨ουρανοξυστών¨.
Βέβαια το κόστος έχει την σημασία του,οπότε αναζητώ οικονομικότερες προτάσεις σε σχέση με την Ελλάδα.
Η παραμονή στην χώρα θα είναι μάλλον απο την 27/8 έως 12/9.Στο Κο Σαμούι θα παραμείνω 5-6 ημέρες.
Δυστηχώς δεν είχα χρόνο να προετοιμάσω το συγκεκριμένο ταξίδι αλλά προέκυψε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,έτσι η όποια πληροφορία θα είναι χρήσιμη.
Οποιαδήποτε ¨ ΤΙΠΣ¨ θα είναι ευπρόσδεκτα.