betty@boop
New Member
Γεια σας!Είμαι καινούρια στο site και είναι το πρώτο μου post.Τι θέλω λοιπόν να μάθω...Θέλουμε με την κολλητή μου να πάμε τον ιούλιο στην Κούβα για 2 βδομάδες.Αλλά θα είναι το πρώτο ταξίδι εκτος Ευρώπης και για τις δύο και δεν έχουμε τη παραμικρή ιδέα από τέτοιου είδους ταξίδια.Θα ήθελα λοιπόν να σας κανω τις εξις ερωτήσεις:
1) πόσο περίπου θα κοστίσουν τα εισητήρια(περίπου 8-22 ιουλίου-αλλά και συν-πλην δυο μέρες δεν μας πειράζει)?Διάβασα στο forum οτι συμφέρει να κλείσω μέσω εξωτερικού,αλλά δεν ξέρω που να ψάξω...
2)που μπορώ να ψάξω για διαμονή?Θέλουμε τα βασικά:να είναι καθαρά και να έχει καλό μπάνιο.Πόσο να υπολογίζω οτι θα μας βγει περίπου?
3)Απ΄ότι κατάλαβα,καλύτερα να μην κλείσουμε μέσω ταξιδιωτικού,έτσι?
4)Συμφέρει περρισσότερο να νοικιάσουμε αμάξι ή να γυρνάμε με ταξί και λεωφορεία?
Εν ολίγοις για 2 βδομάδες πόσα λεφτά να υπολογίσω οτι θα ξοδέψουμε συνολικά(για εισητήρια,διαμονή,φαγητό,ποτά,ΠΟΥΡΑ,κτλ.)?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
1) πόσο περίπου θα κοστίσουν τα εισητήρια(περίπου 8-22 ιουλίου-αλλά και συν-πλην δυο μέρες δεν μας πειράζει)?Διάβασα στο forum οτι συμφέρει να κλείσω μέσω εξωτερικού,αλλά δεν ξέρω που να ψάξω...
2)που μπορώ να ψάξω για διαμονή?Θέλουμε τα βασικά:να είναι καθαρά και να έχει καλό μπάνιο.Πόσο να υπολογίζω οτι θα μας βγει περίπου?
3)Απ΄ότι κατάλαβα,καλύτερα να μην κλείσουμε μέσω ταξιδιωτικού,έτσι?
4)Συμφέρει περρισσότερο να νοικιάσουμε αμάξι ή να γυρνάμε με ταξί και λεωφορεία?
Εν ολίγοις για 2 βδομάδες πόσα λεφτά να υπολογίσω οτι θα ξοδέψουμε συνολικά(για εισητήρια,διαμονή,φαγητό,ποτά,ΠΟΥΡΑ,κτλ.)?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!