• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κούβα Ταξίδι στην Κούβα-πληροφορίες

betty@boop

New Member
Γεια σας!Είμαι καινούρια στο site και είναι το πρώτο μου post.Τι θέλω λοιπόν να μάθω...Θέλουμε με την κολλητή μου να πάμε τον ιούλιο στην Κούβα για 2 βδομάδες.Αλλά θα είναι το πρώτο ταξίδι εκτος Ευρώπης και για τις δύο και δεν έχουμε τη παραμικρή ιδέα από τέτοιου είδους ταξίδια.Θα ήθελα λοιπόν να σας κανω τις εξις ερωτήσεις:
1) πόσο περίπου θα κοστίσουν τα εισητήρια(περίπου 8-22 ιουλίου-αλλά και συν-πλην δυο μέρες δεν μας πειράζει)?Διάβασα στο forum οτι συμφέρει να κλείσω μέσω εξωτερικού,αλλά δεν ξέρω που να ψάξω...
2)που μπορώ να ψάξω για διαμονή?Θέλουμε τα βασικά:να είναι καθαρά και να έχει καλό μπάνιο.Πόσο να υπολογίζω οτι θα μας βγει περίπου?
3)Απ΄ότι κατάλαβα,καλύτερα να μην κλείσουμε μέσω ταξιδιωτικού,έτσι?
4)Συμφέρει περρισσότερο να νοικιάσουμε αμάξι ή να γυρνάμε με ταξί και λεωφορεία?
Εν ολίγοις για 2 βδομάδες πόσα λεφτά να υπολογίσω οτι θα ξοδέψουμε συνολικά(για εισητήρια,διαμονή,φαγητό,ποτά,ΠΟΥΡΑ,κτλ.)?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Υπαρχουν παρα πολλα θεματα στο σαιτ πανω στην Κουβα. Ξεκινα το διαβασμα και μετα οι αποριες... αν μεινουν δηλαδη γιατι οσα ρωτας εχουν απαντηθει κατα καιρους!!!! Ωραια θα περασετε οπως και να εχει!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πρωτ' απ' ολα να σε καλωσορισω, γιατι απο κατω θα στα σουρω.

3)Απ΄ότι κατάλαβα,καλύτερα να μην κλείσουμε μέσω ταξιδιωτικού,έτσι?
Καλα καταλαβες να μην κλεισεις μεσω γραφειου, αλλα μη ζητας να στα βρουμε ολα εμεις...
Οπως σου λεει και η Ιωαννα ψαξε, διαβασε κι ο,τι απορια εχεις ρωτα.

ΥΓ Το μονο που δεν ρωτησες ειναι να σου πουμε τι ωρα θα πηγαινεις τουαλετα:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom