• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ινδονησία Βίζα για Ινδονησία

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Aπο οτι καταλαβαινω για Ινδονησια πλεον μπορεις να κανεις ειτε EVOA(electronic visa on arrival) ειτε VOA(visa on arrival),εκτος αν κανω λαθος....Καποιος που πηγε προσφατα η που γνωριζει αν ο χρονος καθυστερησης ειναι μεγαλος σε περιπτωση που θελησει καποιος να αποκτησει visa κατα την αφιξη και οχι απο πριν?Επισης αναφερεται για sufficient funds σε καποια sites,ειναι κατι που το ζητανε??Thanks

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Ευχαριστώ πολύ .. Τι εννοείς σας την εκδωσαν στο check-in..?? Απο οτι βλέπω για EVOA ζητάει upload φωτογραφία και διαβατήριο... Εσάς η αεροπορικη σας εβγαλε VISA για Ινδονησια??

GTS

Member
Εγώ έβγαλα πρόσφατα evoa για να ξεμπερδευω. Πανεύκολη και γρήγορη διαδικασία.

agmi

Member
RE @Hayate: Nαι, η εθνικη αεροπορικη εταιρεια της Ινδονησιας, Garuda, σαν εξτρα service εκδιδε στους επιβάτες της και μόνο στο check in, ακομα και κατα την διαρκεια της πτησης, η on line οταν ανεβαζες τα απαιτουμενα, σου βγαζανε την VOA. Tωρα και αυτοι προτεινουν την e-VOA, μιας που απο 09/11/2022 καtαργηθηκε η VOA! Δες και: https://www.garuda-indonesia.com/uk/en/news-and-events/perubahan-biaya-voa

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Tωρα και αυτοι προτεινουν την e-VOA, μιας που απο 09/11/2022 καtαργηθηκε η VOA!
Ξανα ευχαριστω και τους δυο..Αυτο το οτι καταργηθηκε η VOA ειναι σιγουρο?Στην ΙΑΤΑ λεει οτι ισχυει κανονικα..Anyway προσπαθω να κανω EVOA αλλα με πεταξε εξω κανα 2 φορες πριν το payment..Θα το ξαναπροσπαθησω αυριο..

agmi

Member
Καλησπερα ξανα, οτι εχω γραψει δεν το βγαζω απο τη κεφαλη μου. Το φορουμ, θελω να πιστευω πως υπαρχει να βοηθησει αλλους ταζιδιωτες και οπως με εχει βοηθησει, δλδ οι αλλοι μου εχουν δωσει τα φωτα τους προσπαθω και γω να βοηθησω. Τα link που βαζω δεν ειναι οτι λεει η Μαρια η ή Μεροπη στο κομωτηριο, νμζ και οτι ειναι credible και προσπαθω να ειναι. Kανε λιγο υπομονη και σα δε βγαλεις ακρη παρε τους τηλεφωνο στην Αθηνα, εννοω το προξενειο/πρεσβεια. Εσεις ειστε βλογημενοι, καβαλικευτε τ'αμαζι και πεταγεστε στην Αθηνα, εγω πρεπει να παω κολυμπητος η να βρω φτηνο εισητηριο εκτος σεζον ν'ανεβω!

Last edited:

GTS

Member
Ξανα ευχαριστω και τους δυο..Αυτο το οτι καταργηθηκε η VOA ειναι σιγουρο?Στην ΙΑΤΑ λεει οτι ισχυει κανονικα..Anyway προσπαθω να κανω EVOA αλλα με πεταξε εξω κανα 2 φορες πριν το payment..Θα το ξαναπροσπαθησω αυριο..
Η voa ισχύει κανονικά, όταν φτάσαμε αρκετός κόσμος έκανε ουρά για να πληρώσει το παράβολο και να την εκδώσει. Από την άλλη προσπάθησε το ηλεκτρονικά, θα γλυτώσεις κάποιο χρόνο και θα έχεις κ το κεφάλι σου ήσυχο.

Evita Lck

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Aπο οτι καταλαβαινω για Ινδονησια πλεον μπορεις να κανεις ειτε EVOA(electronic visa on arrival) ειτε VOA(visa on arrival),εκτος αν κανω λαθος....Καποιος που πηγε προσφατα η που γνωριζει αν ο χρονος καθυστερησης ειναι μεγαλος σε περιπτωση που θελησει καποιος να αποκτησει visa κατα την αφιξη και οχι απο πριν?Επισης αναφερεται για sufficient funds σε καποια sites,ειναι κατι που το ζητανε??Thanks
Καλημερα, αν θέλει κάποιος να αποκτήσει βίζα Ινδονησίας κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο θα καθυστερήσει γύρω στα 10 λεπτά, είναι πάρα πολύ εύκολο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλημερα, αν θέλει κάποιος να αποκτήσει βίζα Ινδονησίας κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο θα καθυστερήσει γύρω στα 10 λεπτά, είναι πάρα πολύ εύκολο.
Εμείς πάντως πριν λίγους μήνες κάναμε κανένα τρίωρο.

nikolopvas

New Member
Καλημέρα,
τα φώτα σας... έχω κλείσει να πάω Μπαλί 9/9. Μπαίνω στο site για να βγάλω eVOA και μου ζητάει 89 usd, Έχει αυξηθεί η visa??? ξέρει κανείς????

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα,
τα φώτα σας... έχω κλείσει να πάω Μπαλί 9/9. Μπαίνω στο site για να βγάλω eVOA και μου ζητάει 89 usd, Έχει αυξηθεί η visa??? ξέρει κανείς????
Καλημέρα.
Δες εδώ Ινδονησία - Ταξίδι στην Ινδονησία
συζήτηση για παρόμοιο θέμα. Μήπως δεν μπήκες στο official site?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα