• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταξίδι σε νησί της Ταυλάνδης με παιδιά 4,5 και 2 ετών

yerosh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Koh Samui (?)
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Γειά σας.

Είμαι ερωτευμένος με την Ταυλάνδη την οποία επισκέφθηκα μόνος πριν 10 χρόνια (Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket).

Τώρα έφτασε η στιγμή να την επισκευθώ οικογενειακώς. Τι λέτε είναι καλή ιδέα να πάω με τα 4,5 και 2 ετών παιδιά μου; Δυσκολεύτηκα πολύ να πείσω τη γυναίκα μου (που προτιμά την Ευρώπη λόγω ασφάλειας/συνθηκών υγείινής - κατά τη γνώμη της).

Θα μείνουμε περίπου 3 εβδομάδες από 23 Ιουλίου.

Βασικά η οικογένεια που τώρα κάνει κουμάντο, προτιμάει νησί με ξενοδοχείο πάνω στην παραλία. Αντιπρότεινα παραδοσιακό καλυβάκι και η συμβιβαστική λύση ήταν bangalow με aircondition. Σκεφτομαι το Koh Samui και τα γύρω νησιά (όπως το Ko Pha Nghan) ή το Koh Chang (το μεγάλο κοντά στο Trat).

Εσείς ποια από τα δύο προτείνετε; Και ποια παραλία του; Δε μας ενδιαφέρει η νυχτερινή ζωή (με τα παιδάκια έτσι κι αλλιώς δε γίνεται). Μας ενδιαφέρει η παραλία, το Ταυλανδέζικο φαγητό, κάποιες μικρές παραδοσιακές αγορές, το τοπικό χρώμα. Να μην είναι βαβούρα αλλά ούτε και ερημιά. Αυτοκίνητο δεν πιστεύω να πάρουμε. Είμαι ατζαμής και ειδικά σε χώρα που οδηγούν ανάποδα δεν το σκέφτομαι.

Αν έχετε μείνει ευχαριστημένοι από κάποια bangalows στην παραλία θα με ενδιέφερε να μάθω ποια είναι. Θα ήθελα να είναι πάνω στην παραλία και να έχουν air condition. Υπηρεσίες ξενοδοχείου και πισίνες δε με ενδιαφέρουν (αλήθεια ποιος θέλει πισίνες δίπλα στη θάλασσα; παλαβό μου φαίνεται). Αν ήταν δυνατόν δε θα ήθελα να ξεπεράσω τα 40 ευρώ τη βραδιά (λιγότερα ακόμη καλύτερα).

Να κλείσω δωμάτιο από το sawdee για όλο το διάστημα, ή να κλείσω για 1-2 μέρες και να ψάξω μετά από εκεί με την ησυχία μου; Υπάρχει περίπτωση να δυσκολευτώ να βρω και να είναι όλα γεμάτα;

Ελπίζω να μη σας κούρασα και παρακαλώ για τα φώτα σας. Κάθε άλλη συμβουλή για την παραμονή μου εκεί είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ
Δημήτρης
Χίος

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γεια σου yerosh , μεταξυ Koh Samui και Koh Chang καλυτερα το Σαμουι , αφου o Ιουλιος ειναι εποχη των βροχων για το Chang.

Για το ξενοδοχειο τι να σου πω..ειναι στη Λαμαι που ειναι πολυ ομορφη παραλια και τοτε που πηγα εγω ηταν πολυ πιο ησυχη απο τη διπλανη Chaweng και σημερα φανταζομαι οτι θα ειναι καλα για οικογενειακες διακοπες.
Επειδη εχεις τρεις εβδομαδες θα ελεγα να κλεισεις λιγες μερες και να δεις απο κοντα αν σου αρεσει ή μηπως πας και σε κανενα διπλανο νησακι..Οι μετακινησεις ειναι πολυ ευκολες ειτε μεσα στο νησι , ειτε πας σε αλλο νησι (π.χ.Πανγκαν) και δε χρειαζεται να νοικιασεις αυτοκινητο αφου δεν αισθανεσαι ανετα με αυτο. Να φανταστεις πριν απο μερικα χρονια που πηγα εγω , δε χρειαστηκε να κουνηθω απο το ξενοδοχειο για να κανονισω εκδρομη στο Πανγκαν και απο κει μεταφορα στο Κο Ταο..τα κανονισαν ολα εκεινοι (μεταφορα με κλιματιζομενο βανακι και το ταχυπλοο). Μην ανησυχεις καθολου λοιπον.
Γενικα η Λαμαι ειναι αυτο που θελεις..οχι πολυ βαβουρα , αλλα ουτε και νεκρα , ειναι καλη παραλια και καλο σημειο για να παρεις τουκ-τουκ ή ταξι για βολτα σε αλλα σημεια του νησιου.

GTS

Member
Εκεί που ήμουν στο Πανγκάν υπήρχαν πολλές οικογένειες (ξένων φυαικά) με τα παιδάκια τους.....bungalow ωραία και πάμφθηνα στη παραλία, είχε και πισινούλα, θάλασσα φανταστική, όχι βαθειά, ήρεμη, με απίθανη ατελείωτη άμμο....δηλ. ακριβώς για παιδιά (μεγάλα και μικρά :lol:)

Εγώ θα έπαιρνα εκεί τον μικρό-μικρή ανετότατα, όπως και στο Σαμούι βέβαια....λεπτομέρειες έχω γράψει για το πού έμεινα σε ταξιδιωτική ιστορία και φωτό έχω άφθονες.

Διάβασε, δες φωτό και ξαναρώτα ό,τι άλλο θες.

yerosh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Koh Samui (?)
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

yerosh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Koh Samui (?)
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Έκλεισα μέσω Internet με Εmirates, απίστευτη προσφορά με 425 το άτομο συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων. Αθήνα - Μπανγκόγκ - Αθήνα μέσω Ντουμπάι. Το πρακτορείο εδώ μου ζηούσε 600 το άτομο με Gulf Air, με πτήση πουθ κάνει μια Ινδική εταιρία.
φεύγω 17 Ιουλίου, γυρίζω 5 Αυγούστου.

Τώρα μένει να κλεισω το Μπανγκόκ - Σαμούι.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
μπραβο :clap:,χαιρομαι για λογαριασμο σου και σου ευχομαι να περασεις (που θα περασεις !!)
πολυ πολυ ομορφα και εσυ και η οικογενεια .....

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Sawadee yerosh:D
Καλα αυτο το μικροβιο τοχεις 10 χρονια και ακομα δεν ψοφισε:haha:(ωχ τι με περιμενει:roll:)

Καλα εκανες και εκλεισες μονος σου.
Κλεισε τωρα με την bangkok airways εισητηρια για Σαμουι και θα περασεις απιθανες διακοπες.
Ξενοδοχεια θα βρεις ευκολα και φθηνα την εποχη που πας.
Στο Παγκαν να πας οπωσδηποτε,εγω ειχα μεινει στις ΒΔ παραλιες και ηταν τελεια.
Θα δεις ονειρεμενα ηλιοβασιλεματα....εκει θα ξαναερωτευτεις τη γυναικα σου...και την Ταιλανδη ακομα περισσοτερο.

Αν καποτε σου δωθει ευκαιρια τους χειμερινους ελληνικους μηνες μην χασεις το
Κοh chang!!!

varioAthens

Member
Έκλεισα μέσω Internet με Εmirates, απίστευτη προσφορά με 425 το άτομο συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων. Αθήνα - Μπανγκόγκ - Αθήνα μέσω Ντουμπάι. Το πρακτορείο εδώ μου ζηούσε 600 το άτομο με Gulf Air, με πτήση πουθ κάνει μια Ινδική εταιρία.
φεύγω 17 Ιουλίου, γυρίζω 5 Αυγούστου.

Τώρα μένει να κλεισω το Μπανγκόκ - Σαμούι.

Μπράβο!!! Καλό ταξίδι και να περάσετε τέλεια και οι 4!!! :D

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Έκλεισα μέσω Internet με Εmirates, απίστευτη προσφορά με 425 το άτομο συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων. Αθήνα - Μπανγκόγκ - Αθήνα μέσω Ντουμπάι.
πες μας ότι έκλεισες και με το 380 να σκάσουν μερικοί μερικοί..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν είναι όλοι άρρωστοι φετιχιστές ώστε να ψάχνουν με τι μοντέλο θα πετάξουν αγαπητέ....
δεν αφορά εσένα το σχόλιο που πετάγεσαι και με κυνηγάς πρωί πρωί..χωρίς καφέ είμαι ακόμα, άσε.
ένας είναι και μοναδικός.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills