Εδιμβούργο δεν έχω πάει, νομίζω ότι θα είναι ωραία και δροσερά. Λισσαβόνα δεν θα επέλεγα, όχι μόνο για τις ανηφόρες αλλά και για τη ζέστη. Μπολόνια συμπαθητική, αλλά θα έβαζα πρώτη επιλογή το Εδιμβούργο.Καλησπερα!
Σκεφτομαι να κλεισω ενα ταξιδι για τελη Μαιου με αρχες Ιουνιου και το παιδι μου θα ναι 21 μηνων τοτε. Ηθελα Βαρκελωνη αλλα ειναι απλησιαστη. Αναμεσα σε Εδιμβουργο, Λισαβονα και Μπολονια με περιξ τι θα προτεινατε?
Έχει φαγωθει ο συζυγος μου για Μπιλμπαο. Εχει πραγματα να δουμε? Εχει ερωτα με την Ρωμη για αυτο και προτεινα Μπολονια, αλλα αν το Μπιλμπαο αξιζει να το δωΚαλησπερα!
Λισσαβωνα θα δεινοπαθησετε με το καροτσι γτ ειναι γεματη ανηφορες και κυβολιθους εκτος αν παιξετε με μαρσιππο.
Εδιμβουργο ωραιο ακουγεται για παρκα, καφε και ωραιες βολτες -αρκετα ακριβο.
Μπολονια δεν εχω παει.
Πηγαμε Μπιλμπαο και san sebastian με δυο νηπια περσι και ηταν ιδανικα.
Πολλες παιδικες χαρες, flat , παντα η θαλασσα διπλα για να παιζουν, ευκολο φαγητο για τα γουστα τους και ηρεμοι ρυθμοι πολης.
Συν ο,τι αρεσει σε εμας τους ενηλικες εαν ειστε ισπανολατρεις.
Τέλεια. Οποιαδηποτε αλλη προταση, ευπροσδεκτηΕδιμβούργο δεν έχω πάει, νομίζω ότι θα είναι ωραία και δροσερά. Λισσαβόνα δεν θα επέλεγα, όχι μόνο για τις ανηφόρες αλλά και για τη ζέστη. Μπολόνια συμπαθητική, αλλά θα έβαζα πρώτη επιλογή το Εδιμβούργο.