ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Έχω πελαγώσει με τις καλοκαιρινές διακοπές και ζητώ τη βοήθεια σας. Η ιδέα είναι για ένα road trip κάπου στην Ευρώπη αλλά πού??? Ομολογώ ότι δεν είμαι καλά διαβασμένη για τέτοιου είδους ταξίδι . (Εγώ στη Μαλαισία ήθελα να πάω ) και έχω χαθεί μέσα στις πληροφορίες. Οι περιορισμοί μου είναι οι εξής:
- Το ταξίδι πρέπει να γίνει από 26/07-03/08
- Η διαμονή δεν πρέπει να ξεπερνά τα 70-80ευρώ το βράδυ(2 ενήλικες και 1 παιδί 3 χρόνων)
- Να είναι περιοχή που να μην έχει κοσμοπλημύρα. Δεν αντέχω τον πολύ κόσμο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό την περίοδο που πάω.
- Οι αποστάσεις μεταξύ των πόλεων/χωριών να μην ξεπερνούν τις 2-3 ώρες οδικώς.
- Να είναι μια περιοχή με ενδιαφέρον. Να έχει γραφικά χωριά και ωραία φύση. Αν έχει και κάστρα, λίμνες κλπ ακόμα καλύτερα.
- Να είναι κατάλληλη για ένα τρίχρονο.
Σκέφτηκα αρχικά Νότια Ιταλία αλλά από ότι κατάλαβα γίνεται πανικός από κόσμο και οι τιμές για διαμονή είναι τσιμπημένες. Επίσης Τοσκάνη από ότι διάβασα συμβαίνει το ίδιο και πλημυρίζει με γκρούπ τουριστών.
Είμαι ανοικτή σε όλες τις προτάσεις. Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Τσεχία?????? Δώστε μου τα φώτα σας....
Δώστε μου σας παρακαλώ τα φώτα σας....
- Το ταξίδι πρέπει να γίνει από 26/07-03/08
- Η διαμονή δεν πρέπει να ξεπερνά τα 70-80ευρώ το βράδυ(2 ενήλικες και 1 παιδί 3 χρόνων)
- Να είναι περιοχή που να μην έχει κοσμοπλημύρα. Δεν αντέχω τον πολύ κόσμο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό την περίοδο που πάω.
- Οι αποστάσεις μεταξύ των πόλεων/χωριών να μην ξεπερνούν τις 2-3 ώρες οδικώς.
- Να είναι μια περιοχή με ενδιαφέρον. Να έχει γραφικά χωριά και ωραία φύση. Αν έχει και κάστρα, λίμνες κλπ ακόμα καλύτερα.
- Να είναι κατάλληλη για ένα τρίχρονο.
Σκέφτηκα αρχικά Νότια Ιταλία αλλά από ότι κατάλαβα γίνεται πανικός από κόσμο και οι τιμές για διαμονή είναι τσιμπημένες. Επίσης Τοσκάνη από ότι διάβασα συμβαίνει το ίδιο και πλημυρίζει με γκρούπ τουριστών.
Είμαι ανοικτή σε όλες τις προτάσεις. Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Τσεχία?????? Δώστε μου τα φώτα σας....
Δώστε μου σας παρακαλώ τα φώτα σας....