7 Φεβρουαρίου 2013 #1 M marina89 Member Μηνύματα 17 Likes 2 Επόμενο Ταξίδι Ελβετία Καλημέρα σε όλους. Όπως οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) εδώ μέσα,θέλω κι εγώ να ταξιδέψω όσο περισσότερο μπορώ,να γνωρίσω ανθρώπους,μέρη,πολιτισμούς,γέυσεις κτλ. Το μόνο προβληματάκι είναι το οικονομικό ..κατά τ'άλλα όρεξη έχουμε
Καλημέρα σε όλους. Όπως οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) εδώ μέσα,θέλω κι εγώ να ταξιδέψω όσο περισσότερο μπορώ,να γνωρίσω ανθρώπους,μέρη,πολιτισμούς,γέυσεις κτλ. Το μόνο προβληματάκι είναι το οικονομικό ..κατά τ'άλλα όρεξη έχουμε
7 Φεβρουαρίου 2013 #2 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.024 Likes 2.549 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Kαλως ορισες.
7 Φεβρουαρίου 2013 #3 N NoFX182 Member Μηνύματα 115 Likes 15 Επόμενο Ταξίδι Ρώμη,Ιταλία Ταξίδι-Όνειρο Backpacking over Europe τα οικονομικα δεν ειναι προβλημα....! οποιος θελει να ταξιδεψει βρισκει τροπους
7 Φεβρουαρίου 2013 #4 makisg Member Μηνύματα 4.964 Likes 16.946 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι καλώς όρισες.
7 Φεβρουαρίου 2013 #5 M marina89 Member Μηνύματα 17 Likes 2 Επόμενο Ταξίδι Ελβετία Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά. NoFX182 μώρε δίκιο έχεις αλλά είναι ένας σημαντικός παράγοντας δυστυχώς.Θα το παλέψουμε όμως.Θέληση να υπάρχει
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά. NoFX182 μώρε δίκιο έχεις αλλά είναι ένας σημαντικός παράγοντας δυστυχώς.Θα το παλέψουμε όμως.Θέληση να υπάρχει
7 Φεβρουαρίου 2013 #7 M marina89 Member Μηνύματα 17 Likes 2 Επόμενο Ταξίδι Ελβετία Ευχαριστώ πολύ Chris.Καλά ταξίδια σε όλους μας.