• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδι Νέα Υόρκη - Μαϊάμι - Καραϊβική

Roadrunner

Member
Καλημέρα σε όλους σας ! Καταρχάς αν και νέο μέλος γνωρίζω το forum εδώ και λίγα χρόνια όπου διαβάζω τις ιστορίες σας και πραγματικά ταξιδεύω και εγώ μαζί σας ! Η δουλειά που κάνετε είναι εξαιρετική και έχω βοηθηθεί αρκετά σε πολλά ταξίδια μου στην Ευρώπη . Η μεγάλη ώρα όμως ήρθε καθώς σκοπεύω τον επόμενο Μάρτη ή Απρίλη να πραγματοποιήσω με την κοπέλα μου ένα μεγάλο ταξίδι , υπερατλαντικό στην Αμερικανική ήπειρο . Αν και έχω διαβάσει αρκετές από τις ιστορίες και έχω πάρει αρκτικές ιδέες θα σας<< κουράσω >> το επόμενο διάστημα με ερωτήσεις καθώς το ταξίδι είναι μεγάλο και σαφώς πιο δύσκολο οργανωτικά από ένα αντίστοιχο στην Ευρώπη . Αρχικά είχα σκεφτεί ένα ταξίδι Νέα Υόρκη σε συνδυασμό με Κούβα όμως η κοπέλα μου θέλει να δει και το Μαιαμι για αυτό το λόγο σκέφτηκα επειδή η Κούβα χρειάζεται μέρες την θέση της να πάρει κάποιο << νησί στην Καραϊβική >> . Η κοπέλα μου μου πρότεινε κάτι σε Barbados ή μπαχάμες αλλά δεν ξέρω πως ; εμένα μου έχει καρφωθεί η Τζαμάικα και δεν φεύγει από το μυαλό μου (ίσως επειδή ψάχνω κάτι που να συνδιάζει και πολιτιστικά στοιχεία και κάτι ποιο εναλλακτικό και όχι τόσο αποκλειστικά τουριστικό ! )Ε έχουμε και μια αδυναμία στο Bob καθώς και θαυμάζω και τους αθλητές της .. έχω διαβάσει κάποιες λίγες ιστορίες για τζαμαικα αλλά με αποτρέπουν κάποια σχόλια που έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ σε σχέση με την εγκληματικότητα εκεί … έχει πάει κάποιος πρόσφατα ώστε να μπορώ να έχω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις εντός νησιού; Ή σε ποια περιοχή θα ήταν καλύτερα να ψάξω για διαμονή;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
ΥΓ οι ερωτήσεις μου θα επικεντρωθούν στους τρεις αυτούς προορισμούς !

domino

Member
[
[/QUOTE]

Καλώς μας ήρθες
Πόσους παράδες και πόσες ημέρες ανά προορισμό έχεις προϋπολογίσει ;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Για Τζαμάικα θα πρέπει να έχετε υπόψη σας την εγκληματικοτητα, πχ Κίνγκστον δε θα εμένα για κανένα λόγο. Αφού σε ενδιαφέρουν οι αθλητές, η οικογένεια του Μπολτ νοικιάζει δωματια , πολύ προσιτά κιόλας. Γενικά η χώρα θέλει πολλή προσοχή. Σε ριζορτ επίσης δε θα εμένα, χάνεις όλο το νόημα.

Κουβα θα μπορούσατε να κάνετε μόνο Αβάνα, είναι πολύ ωραίος συνδυσμος με Μαϊάμι, κάτι σαν ταξίδι στο χρόνο.

Μπαρμπαδος δεν έχω πάει, δεν έχω άποψη.

Roadrunner

Member
[
Καλώς μας ήρθες
Πόσους παράδες και πόσες ημέρες ανά προορισμό έχεις προϋπολογίσει ;
[/QUOTE]
Αρχικά είχα ως πλάνο 8 ημέρες Νέα Υόρκη και άλλες τόσες Κούβα γενικά ο πολύ να φτάσουμε τις 20 ημέρες νομίζω ,όσον αφορά το οικονομικό θα το οργανώσει η κοπέλα μου που είναι καλύτερη σε αυτά από εμένα 🤪 ούτε θελουμε να κάνουμε υπερβολές αλλά ούτε να είμαστε πάντα στο όριο …Γενικά Μαιαμι εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να σπαταλήσω πολλές ημέρες για αυτό ψάχνω και ενα τρίτο προορισμό στην Καραϊβική …

Roadrunner

Member
Σε αυτό ακριβώς προβληματίζομαι ότι δεν θέλω να περάσω τις ημέρες μου σε ένα all inclusive ξενοδοχείο γιατί ο στόχος μου δεν ειναι η πολυτέλεια και η ηρεμία από την άλλη ίσως έτσι υπάρχει περισσότερη ασφάλεια …
Κούβα θέλω να πάω παρά πολύ αλλά όχι μόνο Αβάνα … ως λάτρης του Hemingway θέλω να πάω και στο Cayo Blanco όπου έγραψε το αγαπημένο μου βιβλίο .. για αυτό δεν ξέρω αν θα έβγαιναν οι ημέρες για Κούβα …Επίσης είχα διαβάσει κάπου εδώ στο φόρουμ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ότι για να ταξιδέψω από ΗΠΑ Κούβα χρειάζομαι ειδική άδεια και μπορεί να μου δημιουργήσουν πρόβλημα οι αρχές των ΗΠΑ; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία . Αυτός ήταν ένας άλλος αποτρεπτικός λόγος για Κούβα σε συνδυασμό με ΗΠΑ

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σε αυτό ακριβώς προβληματίζομαι ότι δεν θέλω να περάσω τις ημέρες μου σε ένα all inclusive ξενοδοχείο γιατί ο στόχος μου δεν ειναι η πολυτέλεια και η ηρεμία από την άλλη ίσως έτσι υπάρχει περισσότερη ασφάλεια …
Κούβα θέλω να πάω παρά πολύ αλλά όχι μόνο Αβάνα … ως λάτρης του Hemingway θέλω να πάω και στο Cayo Blanco όπου έγραψε το αγαπημένο μου βιβλίο .. για αυτό δεν ξέρω αν θα έβγαιναν οι ημέρες για Κούβα …Επίσης είχα διαβάσει κάπου εδώ στο φόρουμ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ότι για να ταξιδέψω από ΗΠΑ Κούβα χρειάζομαι ειδική άδεια και μπορεί να μου δημιουργήσουν πρόβλημα οι αρχές των ΗΠΑ; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία . Αυτός ήταν ένας άλλος αποτρεπτικός λόγος για Κούβα σε συνδυασμό με ΗΠΑ
O Hemingway δε νομιζωμα πήγε ποτέ στο cayó blanco. Μήπως αναφέρεσαι στο Key West; Αναφέρθηκε κάποια στιγμή στο Media Luna και το Cayo Guillermo, αλλά από όσο ξέρω έγραψε μόνο στο key west από τα cayos.

Τι στάτους έχεις στις ΗΠΑ? Είσαι κάτοικος, τουρίστας, εργαζόμενος? Μετά την κουβα θα ξαναπάς ΗΠΑ;

Roadrunner

Member
O Hemingway δε νομιζωμα πήγε ποτέ στο cayó blanco. Μήπως αναφέρεσαι στο Key West; Αναφέρθηκε κάποια στιγμή στο Media Luna και το Cayo Guillermo, αλλά από όσο ξέρω έγραψε μόνο στο key west από τα cayos.

Τι στάτους έχεις στις ΗΠΑ? Είσαι κάτοικος, τουρίστας, εργαζόμενος? Μετά την κουβα θα ξαναπάς ΗΠΑ;
Τουρίστας ! Σκοπός είναι να ταξιδέψω από ΗΠΑ Κούβα ως τελικό προορισμό και μετά Κούβα Ευρώπη φαντάζομαι !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom