Roadrunner
Member
Καλημέρα σε όλους σας ! Καταρχάς αν και νέο μέλος γνωρίζω το forum εδώ και λίγα χρόνια όπου διαβάζω τις ιστορίες σας και πραγματικά ταξιδεύω και εγώ μαζί σας ! Η δουλειά που κάνετε είναι εξαιρετική και έχω βοηθηθεί αρκετά σε πολλά ταξίδια μου στην Ευρώπη . Η μεγάλη ώρα όμως ήρθε καθώς σκοπεύω τον επόμενο Μάρτη ή Απρίλη να πραγματοποιήσω με την κοπέλα μου ένα μεγάλο ταξίδι , υπερατλαντικό στην Αμερικανική ήπειρο . Αν και έχω διαβάσει αρκετές από τις ιστορίες και έχω πάρει αρκτικές ιδέες θα σας<< κουράσω >> το επόμενο διάστημα με ερωτήσεις καθώς το ταξίδι είναι μεγάλο και σαφώς πιο δύσκολο οργανωτικά από ένα αντίστοιχο στην Ευρώπη . Αρχικά είχα σκεφτεί ένα ταξίδι Νέα Υόρκη σε συνδυασμό με Κούβα όμως η κοπέλα μου θέλει να δει και το Μαιαμι για αυτό το λόγο σκέφτηκα επειδή η Κούβα χρειάζεται μέρες την θέση της να πάρει κάποιο << νησί στην Καραϊβική >> . Η κοπέλα μου μου πρότεινε κάτι σε Barbados ή μπαχάμες αλλά δεν ξέρω πως ; εμένα μου έχει καρφωθεί η Τζαμάικα και δεν φεύγει από το μυαλό μου (ίσως επειδή ψάχνω κάτι που να συνδιάζει και πολιτιστικά στοιχεία και κάτι ποιο εναλλακτικό και όχι τόσο αποκλειστικά τουριστικό ! )Ε έχουμε και μια αδυναμία στο Bob καθώς και θαυμάζω και τους αθλητές της .. έχω διαβάσει κάποιες λίγες ιστορίες για τζαμαικα αλλά με αποτρέπουν κάποια σχόλια που έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ σε σχέση με την εγκληματικότητα εκεί … έχει πάει κάποιος πρόσφατα ώστε να μπορώ να έχω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις εντός νησιού; Ή σε ποια περιοχή θα ήταν καλύτερα να ψάξω για διαμονή;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
ΥΓ οι ερωτήσεις μου θα επικεντρωθούν στους τρεις αυτούς προορισμούς !
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
ΥΓ οι ερωτήσεις μου θα επικεντρωθούν στους τρεις αυτούς προορισμούς !