• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ταξίδια...

rena

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ουκρανία (λόγω δουλειάς)
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστρία (Βιέννη)
Καλησπέρα. Είμαι καθηγήτρια μουσικής σε σχολείο και πραγματικά τρελλαίνομαι να ταξιδεύω. Όχι για να αράζω σε κάποια παραλία και το βράδυ να ξενυχτάω. Προσπαθώ όπου πηγαίνω να εκμεταλλεύομαι τις μέρες και να γυρίζω όσο πιο πολύ μπορώ την πόλη που επισκέφτομαι. Έστω απλά να την περπατήσω, να την νοιώσω...
Δεν έχω επισκεφθεί όσα μέρη θα ήθελα. Έχω πάει Ολλανδία, Βουλγαρία, Τυνησία, Ιταλία, Τσεχία, Βέλγιο, Μάλτα και Κύπρο. Σε δύο βδομάδες ταξιδεύω για Πολωνία, στο Kielce. Πηγαίνω για ένα σεμινάριο αλλά ευτυχώς τα απογεύματα θα μας ξεναγούν στην πόλη και τα γύρω μέρη.
Το καλοκαίρι σκέφτομαι διάφορα: εξαρτάται από το πόσο οικονομικά θα βρω πτήσεις και ξενοδοχεία. Σκέψεις υπάρχουν για Ισπανία, Ουγγαρία, Σλοβακία... Ακούω προτάσεις και απόψεις για τις παραπάνω χώρες...

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Rena welcome:welcome:!!!, καυτη η υποδοχη, ετσι? μολις εγραψες... σου ευχομαι να περασεις καλα στην Πολωνια... Ισπανια εχω παει ιουνιο, και ειναι πραγματικα καλα! Δεν εχω αποψει για τα υπολοιπα, περιμενε μεχρι το πρωι που θα μπει ο mega-dk να σε ενημερωσει περαιτερω

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Προς το παρων :welcome2:Ρενα.
Εχουμε μερες μπροστα μας να βρουμε τον επομενο προορισμο σου,τωρα πρεπει να φυγω για τη δουλεια μου.:haha:

tina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Καλως ηλθες Ρενα και καλα ταξιδια. Ουγκαρια ειχα παει πριν απο πολλα χρονια αλλά μου ειχε αρεσει πολυ. Ομως δεν θυμαμαι και πολλα για να βοηθησω.Η Ισπανια ειναι σιγουρα υπεροχη με παρα πολλα πραγματα να δεις και να κανεις. Ολα εξαρτιονται απο την διαθεση σου και το τι ακριβως θελεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.803
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom