Τέλος Οκτώβρη που?

dora_explorer

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σαφάρι..κάπου στην Αφρική
Καλησπέρα!! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας και την εμπειρία σας.... Έχετε καμιά ιδέα για γαμήλιο ταξίδι τέλη Οκτώβρη - αρχές Νοέμβρη? Να ενημερώσω για την πρωτοτυπία της παρέας...καθώς θα είναι μαζί και οι κουμπάροι. Επίσης δεν έχω ταξιδέψει εκτός Ευρώπης και νομίζω είναι καλή ευκαιρία.... αλλά που?

Ευχαριστώ! :)

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ποσες μερες, ποσα χρηματα διαθετετε; Πες μας και δυο τρια μερη που να θελεις να πας για να δουμε τα γουστα σου.

dora_explorer

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπολογίζω οτι σίγουρα θα χρειαστούν 1000€ το άτομο για τα βασικά(αεροπορικά,ξενοδοχείο), τώρα αν είναι και λιγότερα καλώς. Καμιά βδομάδα λογικά. Τώρα τι μ'αρέσει... γενικά θέλω να βλέπω πράγματα, σε κάθε μέρος που επισκέπτομαι, να έχει κάτι διαφορετικό ... δε βοηθάω ε?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Με τον χρηματικό περιορισμό που θέτεις και με την εποχή που θα ταξιδεύσετε δεν έχετε και πολλές επιλογές για εκτός Ευρώπης. Νομιζώ οτι ξεχνάτε Καραϊβική, Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Ινδικό, Αφρική (εκτός από Μαρόκο) και εννοείται και τα πιο μακρινά (Αυστραλία κτλ). Για τους προορισμούς που απομένουν μάλιστα θα πρέπει να βρείτε οπωσδήποτε προσφορές στα αεροπορικά.

dora_explorer

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Με τον χρηματικό περιορισμό που θέτεις και με την εποχή που θα ταξιδεύσετε δεν έχετε και πολλές επιλογές για εκτός Ευρώπης. Νομιζώ οτι ξεχνάτε Καραϊβική, Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Ινδικό, Αφρική (εκτός από Μαρόκο) και εννοείται και τα πιο μακρινά (Αυστραλία κτλ). Για τους προορισμούς που απομένουν μάλιστα θα πρέπει να βρείτε οπωσδήποτε προσφορές στα αεροπορικά.
Αλήθεια? Μα έχω δει αρκετά πακέτα με max 1000€ και μάλιστα σε ταξιωτικά γραφεία, οπότε υποθέτω πως αν ψάξω μόνη μου θα 'ναι πιο οικονομικά. Αλλά και πάλι δε με πειράζει να ανέβω λίγο βρε παιδιά, έτσι κ αλλιώς δεν έχω κατασταλάξει, τώρα άρχισα το ψάξιμο.. Α! και μια ακόμη ερωτησούλα, αν ξέρεις, σχετικά με την εποχή ποιοι προορισμοί είναι ιδανικότεροι?

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Για Ταϋλάνδη είναι καλή η εποχή και νομίζω θα είσαι και μέσα στο μπάτζετ που διαθέτεις. Άντε με το καλό!

dora_explorer

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Για Ταϋλάνδη είναι καλή η εποχή και νομίζω θα είσαι και μέσα στο μπάτζετ που διαθέτεις. Άντε με το καλό!
Ναι το 'χω σκεφτεί και αυτό... φαίνεται παραδεισένια! Όμως υπάρχουν πράγματα να κάνουμε? Μην είμαστε όλη μέρα στην ξαπλώστρα?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Για Ταϊλάνδη (νησιά) και Νότιο / Νότιο Ανατολική Ασία γενικότερα δεν είναι καλή εποχή. Για Καραϊβική/Μεξικό νομίζω θα είστε οριακά οκ, για Αφρική εντάξει και Νότια Αμερική επίσης. Ακόμα έχετε Μαυρίκιο, κάποια μέρη της Ινδίας, Ιαπωνία, Νέα Υόρκη, Πεκίνο (γούστα είναι αυτά) και βεβαίως την Ντουμπάι κατάσταση (πάλι γούστα είναι αυτά). Με ένα γκουγκλάρισμα βρίσκεις αμέσως πληροφορίες για τον καιρό στα μέρη που θέλεις να επισκεφτείς.
Αν το έχεις ψάξεις και έχεις βρει πακέτα στα ταξιδιωτικά με λιγότερα ή max 1000 ευρώ (αλήθεια για ποιους προορισμούς ; ), go for it!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Mηπως τα πακετα που βρηκες μεχρι 1000ε ειναι χωρις φορους κτλ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα