• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΤΑΞΙΔΙΑ VS ΣΚΥΛΑΚΙ

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οσο ζούσα στο πατρικό μου και υπήρχε ο θεσμός του Αη Βασίλη - Μπαμπά, επί σειρά ετών το "δώρο " που ζητούσα ήταν ένα σκυλάκι. Μάλλον ήμουν κακό παιδί όλη τη χρονιά και συτό το δώρο δε το έλαβα ποτέ .
Μου μεινε όμως απωθημένο και το θέλω κολασμένα. Το σκέφτομαι εδώ και 7 χρόνια . Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι θα πρέπει να θυσιάσω αναγκαστικά κάποια ταξίδια, εκείνα τα αυθόρμητα -και πιο γλυκα- κυρίως και γενικά η όλη δέσμευση / δαπάνη , σε συνάρτηση πάντα με το ταξίδι.
Η γυναίκα του Αη Βασίλη ( mommy ) φυσικά ούτε ζωγραφιστό δε θα θέλει να το δει οπότε και να πληρώνεις κάθε 3 και λίγο ξενοδοχεία 15 ευρώ τη μέρα δεν είναι λύση.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????
:roll::roll::roll:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Φιλεναδα μαζι με το σκυλακι παρε και αντρα ,ωστε να του αφηνεις το σκυλι και να κανεις τα ταξιδακια σου:bleh::haha::haha:
Σοβαρα τωρα δεν εχει καμια φιλοζωη φιλη,κουμπαρα ,συγγενη ..καποιον τελοσπαντων να του αφηνεις το ζωο?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μη μου λες να βρω αντρα, με πιάνει φαγούρα !
Εχω μια φιλη και μαλιστα ειναι αυτη που θα μου δωσει το κουταβακι απο το δικο της, τον Ιντεφιξ, αλλα οταν λεω οτι κανω ταξιδια τεελυταια στιγμη εννοω οτι εκει που καθομαι στον καναπε σηκωνομαι πεταω 3 πραματα στη βαλιτσα και την κανω, με καθε μεσον.
μαλλον με βλεπω να βγαζω στο σκυλι διαβατηριο ...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η mommy ουτε ζωγραφιστο δε θελει να το δει αλλα αμα της το πας μια δυο φορες θα σε παρακαλαει να πηγαινεις ταξιδια για να το αφηνεις να το προσεχεις. Αν δεν μπορεις να τα συνδυασεις και τα δυο σαφως και προτιμας το δευτερο (αρκει να μπορεις να του αφιερωνεις πολλες ωρες απο τη ζωη σου). Δεν συγκρινεται...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η mommy ουτε ζωγραφιστο δε θελει να το δει αλλα αμα της το πας μια δυο φορες θα σε παρακαλαει να πηγαινεις ταξιδια για να το αφηνεις να το προσεχεις. Αν δεν μπορεις να τα συνδυασεις και τα δυο σαφως και προτιμας το δευτερο (αρκει να μπορεις να του αφιερωνεις πολλες ωρες απο τη ζωη σου). Δεν συγκρινεται...
η μαμα μου εχει λιγο καιρο που αρχισε να μου κραταει το παιδι
λες να ανεβει λεβελ ετσι αποτομα???? χλωμο :roll:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αντε καλε μην τη φοβασαι ...εχει καλη προϋπηρεσια!
Θα παιζει και το παιδι με το σκυλι..να σου βρηκα και δικαιολογια!

Borealis

Member
Εγω νομιζω οτι δεν πρεπει να αφηνουμε τις επιθυμιες μας ανικανοποιητες. Αν θελεις να παρεις σκυλο, να παρεις, απλως φυσικα θα ειναι ημιαιμος και οχι καποιο ηλιθιας ρατσας. Αν τελικα δεν τα βγαλεις περα να εισαι ετοιμη να πονεσεις αν θα αναγκαστεις να τον δωσεις

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγω νομιζω οτι δεν πρεπει να αφηνουμε τις επιθυμιες μας ανικανοποιητες. Αν θελεις να παρεις σκυλο, να παρεις, απλως φυσικα θα ειναι ημιαιμος και οχι καποιο ηλιθιας ρατσας. Αν τελικα δεν τα βγαλεις περα να εισαι ετοιμη να πονεσεις αν θα αναγκαστεις να τον δωσεις
Σε ευχαριστω για την πρωτοβουλια σου να μου απαντησεις ( :bleh::bleh::bleh::bleh:)
εχω να πω μονο οτι με ό,τι κι αν εχω καταπιαστεί στη ζωή μου τα έχω βγάλει πέρα. Ελπιζω και αυτο...
West Highland White Terrier - Wikipedia, the free encyclopedia

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ημι-αιμο μπορει να μην ειναι, αλλα σιγουρα ειναι μιση μεριδα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom