fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για το Νερό , επιτρέψτε μου να καταχραστώ μεν για καλό σκοπό δε το τόπικ, για να μη χαθεί το θέμα στο social. Πρόκειται για ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ με θέμα την ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα, η οποία όπως έδειξε η εμπειρία επιφέρει κυρίως αρνητικά αποτελέσματα (βλ. χαμηλότερη ποιότητα νερού , υψηλότερα πάγια και κόστος νερού κλπ) .
Αφού το παρακολουθήσετε μπορείτε να ρίξετε την ψήφο σας εδώ : SAVE GREEK WATER FROM PRIVATIZATION - ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
εάν είστε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση.
Για το ντοκιμαντέρ αυτό έχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου και όσοι παρακολουθείτε το οφ τόπικ ίσως θυμηθειτε την κοπέλα που χορεύει μπαλέτο
[ame=[MEDIA=vimeo]62326569[/MEDIA] να πουλήσουν το νερό; Stop the water privatisation in EU on Vimeo
Αφού το παρακολουθήσετε μπορείτε να ρίξετε την ψήφο σας εδώ : SAVE GREEK WATER FROM PRIVATIZATION - ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
εάν είστε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση.
Για το ντοκιμαντέρ αυτό έχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου και όσοι παρακολουθείτε το οφ τόπικ ίσως θυμηθειτε την κοπέλα που χορεύει μπαλέτο
[ame=[MEDIA=vimeo]62326569[/MEDIA] να πουλήσουν το νερό; Stop the water privatisation in EU on Vimeo