• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σύγκρουση του High Speed 5 στην Πάρο

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλά στην υγεία τους είναι και οι 802 επιβάτες του "High Speed 5", που λαχτάρησαν στις 11:30 το πρωί, όταν το πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάρου κατά τη διαδικασία των χειρισμών πρόσδεσης.
Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στην Πάρο και όσοι έχουν προορισμό τη Νάξο, την Ίο και την Θήρα θα εξυπηρετηθούν με το Blue Star Naxos, το οποίο βρίσκεται ήδη στο λιμάνι της Πάρου για να τους παραλάβει.
Ιδιώτης δύτης ελέγχει αυτή την ώρα τα ίσαλα του πλοίου για να διαπιστώσει το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το ταχύπλοο από την πρόσκρουση.
Το "High Speed 5" ξεκίνησε στις 7:30 το πρωί από τον Πειραιά με προορισμό Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα.

Πηγη www.zougla.gr

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
samion να χαίρεσαι τον στόλο σου!!!!! εγώ σου είπα δεν μπαίνω!!!!!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
α παπαπα ,μακρια απο μας!ωραια ξεκινησαν οι διακοπες τους!!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ έχω τσουγκρίσει παλιά με Blue Star... ωραία εμπειρία! :D (αφού δεν υπήρξαν θύματα)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ισως το τσουγκρισμα εγινε στα πλαισια των εορτασμων του Πασχα..παντως αρχισαμε και ακομα δεν καλοκαιριασε καλα καλα..Ευτυχως που δεν υπηρχαν τραυματισμοι Πασχαλιατικα!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
samion να χαίρεσαι τον στόλο σου!!!!! εγώ σου είπα δεν μπαίνω!!!!!
ουτε και στο Βιετναμ να μην μπεις μετα το τελευταιο ατυχημα. ουτε και σε νορβηγικο (βλ. Sleipner) ούτε και σε αμερικανικό (βλ. Cumberland).
για να σοβαρευτουμε λιγο..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα