Συστάσεις νέου μέλους

pkarbmw

New Member
Γειά σας και φυσικά καλά ταξίδια σε ολους.
Μετά από μία μικρή περιπλάνηση στο site με υπόδειξη του καλού μου φίλου Andeli μου άρεσε υπερβολικά και αποφάσισα για την εγγραφή μου.
Ειμαι 63 χρονών και προσφάτως συνταξιούχους. Το ταξίδι ειναι τρόπος ζωής για μένα και για την Βαγγελούδα την γυναίκα μου που παρόλο που την υποβάλω σε εξτριμ καταστάσεις με ανέχεται και με ακολουθεί παντού και πάντα και προπαντός παντός καιρού. Το πρόβλημα ηταν ο χρόνος που ξεπεράστηκε και φυσικά το χρήμα που το παλεύουμαι. Το χόμπυ μου ειναι τα ταξίδια και η φωτογραφία. Ειμαι κάτοχος BMW touring για της ταξιδιωτικές απολαύσεις και ενος παλιού αυτοκινήτου για της φωτογραφικές εξορμήσεις. Τελευταίο ταξίδι πρίν 15 ημέρες Δαλματικές ακτές (είσοδος απο Αλβανία) - Ιταλία - Αυστρία - Γερμανία και επιστροφη απο τον κεντρικό αξονα της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Ευχαριστω για την φιλοξενία σας. Παναγιώτης Θεσσαλονίκη

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες στο Travelstories!!! Η παρεα της Θεσσαλονικης μεγαλωνει. Λογω ηλικιας φανταζομαι πως εχεις ταξιδεψει πολυ, λοιπον εδω http://www.travelstories.gr/%ED%DD%...F-%E4%E9%EA%FC-%F3%E1%F2-%F7%DC%F1%F4%E7.html θα βρεις οδηγιες για να φτιαξεις τον ταξιδιωτικο σου χαρτη

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλώς ορίσατε στην παρέα μας,
μάλον θα έχετε πολλα να μας πείτε..
ωραίο το χόμπι σας με την φωτογραφία
αναμένομε περισσότερα !!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες στην παρεα μας.
Ευχομαι τωρα που ξεπεραστηκε το θεμα της εργασιας και του χρονου να" τιναξετε τη μπανκα στον αερα " με πολλα πολλα ταξιδια.
(Αντε εμεις να δουμε αν και ποτε θα παρουμε συνταξη)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.815
Μέλη
39.548
Νεότερο μέλος
bakalisk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom