Συνετρίβη ιρανικό αεροσκάφος με 150 επιβάτες

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τεχεράνη 15/07/09 12:12

Ιρανικό πολιτικό αεροσκάφος, με 150 επιβάτες, συνετρίβη στην επαρχία Κασβίν, στα βόρεια της χώρας.
Οι πρώτες πληφορορίες αναφέρουν ότι όλοι όσοι επέβαιναν στο αεροσκάφος είναι νεκροί.
Το αεροσκάφος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι τύπου Τουπόλεφ, πραγματοποιούσε πτήση από την Τεχεράνη προς το Γερεβάν της Αρμενίας.

Newsroom ΔΟΛ in.gr |

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
άντε πάλι!!!
δηλαδή την γλυτώσαμε και τούτη...

Traveller

Member
Είναι το όνειρό μου να πετάξω με TU-154 της Caspian από το Ερεβάν στην Τεχεράνη...
Η πείρα μου λέει ότι αυτό πρέπει να έπεσε...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Είναι το όνειρό μου να πετάξω με TU-154 της Caspian από το Ερεβάν στην Τεχεράνη...
Η πείρα μου λέει ότι αυτό πρέπει να έπεσε...
Συμφωνα με το BBC: "The 7908 Caspian flight crashed 16 minutes after its take-off from the International Imam Khomeini Airport," Iran's Aviation Organisation spokesman, Reza Jafarzadeh, was quoted by Press TV as saying".

Ευτυχως που δεν ηταν η ημερα πραγματοποιησης του ονειρου σου...

japetus

Member
Traveller ειχα σκοπο να κανω το ταξιδι αυτο φετος.. Τη διαδρομη Τεχερανη - Εριβαν την ειχα σχεδιασει με τρενο ως το Ταμπρίζ και απο εκει λεωφορειο για Εριβαν, αλλα λογω χρονου ισως να επαιρνα αεροπλανο.... Ακουω οτι εχουν σφιξει λιγο και τα πραγματα με τη βιζα στο Ιραν μετα τις εκλογες τους και τα επεισοδια και ετσι το σκεφτομαι να το αναβαλλω.. Δυστυχως δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναεχω μεγαλη αδεια για ταξιδι που απαιτει χρονο αλλο καλοκαιρι...

Traveller

Member
Τελικά έπεσα μέσα...ήταν όντως ένα από τα πέντε TU-154 της Caspian και η πτήση ήταν codeshare με την Armavia...

Εγώ το σχεδίαζα πιο hardcore... Αθήνα-Αλεξανδρούπολη με Aegean, Αλεξανδρούπολη-Κωνσταντινούπολη με το τρένο της μεγάλης φυγής, Κωνσταντινούπολη-Ερεβάν-Τεχεράνη με τα ένδοξα TU-154 της Caspian...και επιστροφή δια της ιδίας οδού... ελπίζω να το κάνω κάποτε και το εννοώ... έχουν μείνει άλλα τέσσερα TU-154 και στατιστικά πλέον είμαι καλυμένος...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμμμ την εχεις την πετρια σου δε μπορω να πω... Τι σε χαλασε να πας μεσω Κολπου; (καλα δεν ειπαμε να κανεις και stopover στο Dubai - ολα τα πραγματα εχουν ενα οριο!) Αλλα να βαζεις και τρενα για να φθασεις στο Ιραν μου φαινεται κομματι υπερβολικο. Το πλοιο που θα το προσθεσεις για να κανεις το χατιρι του Samion;

Traveller

Member
Aυτό ακριβώς το κουκλί δυστυχώς έπεσε... υπέροχο αεροπλάνο...

JetPhotos.Net Photo

Προς ΕΡΣΗ... το highlight του ταξιδιού θα ήταν το TU-154 της Caspian... ξέρεις πολλούς που να έχουν μπεί στο κουκλί?

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο θεός γελάει!

GTS

Member
Η στατιστική είναι ένας ωραίος τρόπος για να πεις (και να πιστέψεις) ψέμματα....

Αύριο η κηδεία στο 3ο ιρανικό νεκροταφείο....όντως κουκλί

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

japetus

Member
Μα σε ενα ταξίδι η μεταβαση και ο τρόπος πραγματοποιησης της εχουν τη μιση χαρα με αυτην του προορισμου... Ελπιζω καποτε να μπορεσω να μπω στο Ιραν οπως το ειχα σχεδιασει με αεροπλανο μεχρι Μάρντιν, απο εκει με λεωφορειο στο βορειο Ιρακ (που ειναι πολυ ανερχομενος και ασφαλης προορισμος τελευταια) και απο εκει στο Ιραν.
Τελικα οι επιβαινοντες ηταν 168 και στο Qazvin που επεσε, ειναι ενα μερος που πολυ θα ήθελα να επισκεφθω για τρεκιγκ, γιατί εκεί βρισκονται τα καστρα των Ασσασίνων στο Αλαμουτ...
Μετα το ξενερωμα με τη βιζα στο Ιραν (επαψαν να βγαζουν visa on arrival) και θελουν 2 εβδομαδες να τους παραδωσεις στην πρεσβεια το διαβατηριο για να σκεφτουν αν σου δωσουν βιζα, μου γυαλιζει και η μαυρη θαλασσα, Ρουμανια, Μολδαβια, Ουκρανια, και απο Οδησσο καραβι για Κωνσταντινουπολη...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom