Τελεια...απαντησεις,προς το παρον:1)εστιατοριο 2)γονδολα3)σε βολτα στη πολη ...και βεβαια 4)μηπως να το ξανασκεφτεις;εγώ προτείνω να γίνει γκάλοπ.
Πες τα...Δηλαδή η κοπέλα δεν θα έχει εκτιμήσει κατάλληλα τον άνθρωπό της μέχρι τώρα αλλά θα εντυπωσιαστεί απο τον τρόπο που θα γίνει η πρόταση γάμου για να πει το ναι; Τι πίνετε ωρέ σιρόπι για το βήχα;;
Κατά την άποψή μου δεν κάνεις πρόταση άμα δεν έχεις μια σιγουριά που να πλησιάζει το 80 με 90% και ας γίνει και στη πλατεία Βαρδάρη που λέει ο λόγος...
Μα δεν είπα να μην κάνει πρόταση .... αλλά όπου και να την κάνει στη Βενετία είτε σε εστιατόριο είτε σε γόνδολα είτε σε παγκάκι αγναντεύοντας το παλάτι των Δόγηδων αν έχει τη σιγουριά που είπα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα... εδώ κάποιος έγραψε αν πει οχι (καμία δεν θα έλεγε όχι το πολύ πολύ να πει θα το σκεφτώ) να φύγει και να την αφήσει να πληρώσει....like a Gentleman ...Τι πεζος εισαι ...εχει δικιο ο @fotast θελει αμπαλαζ η προταση...Εγω εχω προταση και για το δακτυλιδι...
View attachment 92672
Και να φύγει δεν θα πάει μακρυά, Βενετία είναι αυτή. Εκτός αν θέλει να κολυμπήσει.Να μην τη μοιραστει με τους θαμωνες, να τη μοιραστει με ολη την πολη. Δεν θα βγαλει και ανκοινωσει στο μαγαζι μανταμ.
Στο λεω φιλε, αν κανεις προταση εξω στην πολη και φας χυλοπιτα θα σου φυγει.
Μετα απο ενα ωραιο δειπνο σε εστιατοριο ακολουθει σεξ, οχι προτασεις και μαλακιες.μηπως να γινει εκει η προταση μετα απο ενα ωραιο δειπνο σε ενα εστιατοριο.
Εγω το εγραψα και εχω γενικοτερο σχεδιο επιτυχιας.εδώ κάποιος έγραψε αν πει οχι (καμία δεν θα έλεγε όχι το πολύ πολύ να πει θα το σκεφτώ) να φύγει και να την αφήσει να πληρώσει....like a Gentleman ...
Οντως πρεπει να διαλεξουμε και δαχτυλιδι...Τι πεζος εισαι ...εχει δικιο ο @fotast θελει αμπαλαζ η προταση...Εγω εχω προταση και για το δακτυλιδι...
View attachment 92672