Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Οι φωτογραφίες που βγάζω είναι αξιοπρεπείς! Αλλά!...οι νυχτερινές λήψεις δεν είναι καλές ή τουλάχιστον δεν είναι όπως αυτές υπο το φώς της μέρας...Επίσης οι λήψεις μέσα απο αυτοκίνητο εν κινήσει δεν είναι το καλύτερο, όποια ρύθμιση και αν έχω προσπαθήσει να βάλω...θέλω να μπορεί να πιάνει και την "κίνηση" χωρίς η κίνηση να αλλοιώνει τη φωτογραφία (εύχομαι να το εξηγώ σωστά...)
Πιο πολύ με ενδιαφέρει να μπορώ να βγάζω μέσα απο το αυτοκίνητο φώτο !!! Θέλω να καταγράφω τις διαδρομές μου φωτογραφικά! Και επιτέλους οι φωτογραφίες που βγάζω βράδυ να δείχνουν καθαρά τι βγάζω....
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου εξηγήσει κάποιος τι χαρακτηριστικά πρέπει αν έχει μία φωτογραφική για να έχω τα παραπάνω.
Διαβάζω τα χαρακτηριστικά, αλλά δεν καταλαβαίνω πχ ποιά είναι η διαφορά στο βίντεο όταν είναι full HD 1080p και όταν είναι 4Κ.....
Πιο πολύ με ενδιαφέρει να μπορώ να βγάζω μέσα απο το αυτοκίνητο φώτο !!! Θέλω να καταγράφω τις διαδρομές μου φωτογραφικά! Και επιτέλους οι φωτογραφίες που βγάζω βράδυ να δείχνουν καθαρά τι βγάζω....
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου εξηγήσει κάποιος τι χαρακτηριστικά πρέπει αν έχει μία φωτογραφική για να έχω τα παραπάνω.
Διαβάζω τα χαρακτηριστικά, αλλά δεν καταλαβαίνω πχ ποιά είναι η διαφορά στο βίντεο όταν είναι full HD 1080p και όταν είναι 4Κ.....
Last edited by a moderator: