γεια σου!!η απαντηση μου ειναι οτι "εξαρταται"!εξαρταται απο πολλους παραγοντες!εγω γενικα ειμαι υπερ των ατομικων ταξιδιων!αλλα για να πας μονη και για να περασεις καλα(και μαλιστα με 2 παιδια) χρειαζεται καλη οργανωση!δωσε μας καποια στοιχεια..εχεις ξαναταξιδεψει μονη σου εξωτερικο?μιλας γαλλικα?τι ηλικιας ειναι τα παιδια σου?Θέλω να πάω το Πάσχα στο Παρίσι με τα δυο παιδιά μου,Ντίσνεϋλαντ,Πάρκο Αστερίξ κλπ.Να πάω μόνη ή με οργανωμενο πρακτορείο?Πέστε καμιά γνώμη!!
τωρα ειδα οτι εχεις ανοιξει και αυτο το θεμα!μιλας γαλλικα!ωραια!αυτο ειναι ενα συν!αλλα εχεις ξαναπαει μονη σου εξωτερικο?εγω ειμαι παντα υπερ των ατομικων ταξιδιων!αλλα ειναι το τι ταιριαζει στον καθενα!εισαι γενικα οργανωτικη?το παρισι εχει σχετικα δυσκολο μετρο(με πολλες γραμμες), αλλα περαν αυτου, αφου μιλας γαλλικα δεν θα εχεις προβλημα![/quote
Σέυχαριστώ για την απαντηση σου.Δεν έχω ξαναπάει μόνη εξωτερικό και τα παιδιά μου είναι σχετικά μεγάλα (8 και 10).Εκείνο που με απασχολεί είναι αν έχει σοβαρή οικονομική διαφορά και αν υπάρχει εγκληματικότητα,γιατί άλλο να αντιμετωπισεις κάτι σοβαρό μόνος και άλλο να είσαι σε γκρουπ.
ναι η αλήθεια ειναι ....θα φρίξεις εδώ μέσα!!!!Ουάου!!!Βρε παιδιά είστε θησαυρός.Τι φοβερές λεπτομέρειες βρίσκω ,τι links με ξενοδοχεία ,εστιατόρια ,μουσεία ,ενοικιάσεις αυτοκινήτων!!!Και άμεση ανταπόκριση...Σας ευχαριστώ πολύ