• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Στοιχεία διαβατηρίου μετά το κλείσιμο εισιτηρίων?

Lineas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Έχω κλείσει εισιτήρια προς Λονδίνο με την flythomascook και όλα κύλησαν ομαλά,σαν και την τελευταία φορά που είχα ξανακλείσει,πέρσι τον Αύγουστο.
Όταν είχα κλείσει εισιτήρια από την easyjet από Λονδίνο,μου έχει βγάλει αυτή τη προειδοποίηση.Μου ζητάει πληροφορίες διαβατηρίου αριθμούς,διευθύνσεις κτλπ.
Το έχει ξαναδεί κανείς αυτό? Αν χρειάζεται ευχαρίστως να το συμπληρώσω,όμως μου φαίνεται λιγάκι ύποπτο διότι μου το έχει βγάλει ακριβώς μετά την πληρωμή των εισιτηρίων άλλα και το ότι η flythomascook δεν μου ζήτησε κάτι ανάλογο. :roll:

aimg13.imageshack.us_img13_6905_eazy1ve5.jpg

Traveller

Member
Nαι το έχω ξαναδεί... μήπως το ταξίδι σου είναι από ή προς την Ισπανία?
Για Ελλάδα δεν το έχω δει αλλά για Ισπανία το ζητάνε σίγουρα...

Lineas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Είναι από Λονδίνο προς Κύπρο.Από Κύπρο για Λονδίνο η flythomascook δεν ζήτησε κάτι.Δηλαδή να το συμπληρώσω κανονικά.Αν καθυστερήσω λίγες μέρες να το συμπληρώσω δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα?
ευχαριστώ, Traveller

Traveller

Member
Tαυτοποίηση στοιχείων είναι... δεν νομίζω ότι είναι κάτι τραγικό... εγώ είχα δώσει τον αριθμό του διαβατηρίου μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα... Σαφέστατα πρέπει να το συμπληρώσεις πριν την μέρα της αναχώρησης...

trapper

Member
Εγω δεν νομίζω ότι πρεπει να συμπληρωθεί. Και σε μένα, εχει ζητηθεί αυτό σε άλλες εταιρίες, για ταξίδι όχι προς Ισπανία, και δεν το συμπλήρωσα.

Τέτοια στοιχεία για ταξίδι μέσα στην Ε.Ε. ζητιούνται μόνο απο την Ισπανία. Και σε μερικές άλλες (προς-απο) χώρες εκτός Ε.Ε.

Ο Traveller ξέρει καλά απο προηγούμενες περιπτώσεις ότι η Easyjet έχει πολλές φορές παράλογες και περίεργες απαιτήσεις. Τις οποίες φυσικά, θα πρεπει κανείς να ελέγχει.

http://easyjet.custhelp.com/cgi-bin...SZwX3NlYXJjaF90ZXh0PWFwaQ**&p_li=&p_topview=1

https://www.bookryanair.com/SkySales/FRRetrieveAPIS.aspx?culture=EN-GB&lc=EN-GB

Traveller

Member
Παιδιά ειλικρινά δεν έχω άποψη για το ζήτημα...

Απλά μου ζητήθηκε σε ταξίδι μου από Αγγλία στη Μαδρίτη να συμπληρώσω τα στοιχεία μου και το έκανα... Δεν το βρήκα τραγικό και το έκανα γιατί δεν είχα καμία όρεξη να μπλέξω και να μην βρίσκω άκρη πριν το ταξίδι... αλλά για να σας πω την αλήθεια δεν το έψαξα παραπέρα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.762
Μέλη
39.496
Νεότερο μέλος
paulie_walnuts

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα