ναι ε? και λες να σου εδωσα τιμή χωρίς να το τσεκάρω πρώτα? μην υποτιμάς το Samion. σε συγχωρώ μόνο λόγω νεότητας..Το ξενοδοχείο αυτό ερχεται στα 285 ευρώ τη βραδιά.
δεν βλεπεις τιμοκαταλογο. κλικαρεις κ προχωρεις την επιλογή booking στα αγγλικά. εβαλα 4κλινο, με τις ηλικιες των παιδιων κ το εχει σε προσφορα 500Ε. 100 το βραδυ. not bad.Sorry Samion δεν ξέρω όμως πώς να δω τον τιμοκατάλογο.
σιγα τον καθηγητη...απο χοτελς δεν ξερω πολλα. ειναι ενα 4στερο στο κεντρο σε πολυ καλη τιμη. εχω μεινει σε αλλα της αλυσιδας κι εχω μεινει ικανοποιημενος. δεν ειναι 5στερο, ικανοποιητικο 4στερο. η δε περιοχη του ειναι πολυ ωραια. σοπινγκ, βολτες, αξιοθεατα. με παιδια παντως αξιζει να ψαξεις κ για διαμερισμα. αν ξερει καποιος ας σε βοηθησει.Δεν έχει όμως και πολύ καλές κριτικές.Το γνωρίζεις?Αξίζει?Τι λες?
Οταν σου μιλά ο καθηγητής καθηλώνεσαι.Samion αν δε σε κουράζω επειδή σε εμπιστεύομαι για τις γνώσεις σου θα σε ρωτήσω και άλλα.
Αυτό σου πρότεινα εγώ χθες. Πάει στα 530 με το δημοτικό φόρο. Κι αυτό που σου πρότεινε ο Samion είναι καλή λύση κι είναι δίπλα στο Βατικανό. Μην περιμένεις να βρεις κάτι καλύτερο κάτω από 500. Δες και αυτά τα δυο: 1 2Αυτό πώς σας φαίνεται? www.booking.com/1747a477a2a5a049b