Στην αναμονη...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Hiya campers,
Καλησπερα σας απο το Hethrow! Εχω κατι παραπανω απο 3 ωρες μεχρι την πτηση μου για το Παρισι και λιγο το οτι ειμαι μονος, λιγο οτι ειμαι αρκετα κουρασμενος για να γυρνοβολω και επειδη μου λειψατε και καπως το επομενο δυωρο περιπου θα το περασω στο φορουμ.
Τις τελευταιες 2 βδομαδες ζω σ' ενα διαμερισμα αναμεσα σε Willesden Green και Kilburn στη ζωνη2 μαζι με αλλους 2. Ενα Νεοζηλανδο και μια Ουκρανη (που αν και δεν τη λες ασχημη δεν δικαιωνει τη φημη που εχουν οι συμπατριωτισσες της . Ειναι ομως καλο κοριτσι).
Οι μεχρι στιγμης εντυπωσεις απο τη διαμονη μου εδω (αν και ειναι πολυς λιγος καιρος) ειναι κατι παραπανω απο θετικες. Ειναι γνωστη βεβαια η λατρεια μου για την πολη. Σ' αυτο βοηθα και ο ιδιαιτερα καλος φετινος χειμωνας βεβαια. Επισης το οτι δεν με βαραινουν τα προβληματα που τα εχω αφησει ολα πισω στην Ελλαδα. Μοναδικη δυσκολια οτι για πρωτη φορα περασα την ημερα των Χριστουγεννων με σχεδον εντελως αγνωστα σε μενα ατομα, αλλα that's all. Πρωτοχρονια θα κανω με την οικογενεια μου.
Για τα φετινα Χριστουγεννα στο Λονδινο τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα. Ναι μεν το Λονδινο ειναι μοναδικα ομορφο, η ατμοσφαιρα ομως χαλασε καπως (τουλαχιστον για οσους ημαστε στο κεντρο την Boxing day) μετα τη στιγερη δολοφονια ενος δεκαοχταχρονου στις 26/12 στην Oxford street κοντα στο σταθμο Bond. Πραγματικα ολη η γιορτινη διαθεση μου χαλασε απο κεινη τη μερα κανοντας με να συλλογιζομαι ποσο περαστικο ειναι το περασμα μας απο τη ζωη.
Εσεις τι λεει καλα; Παρατηρησα ενα οργασμο θεματων σχετικα με την Ιταλια και ιδιαιτερα τη Ρωμη. Τι εγινε τοσο απογοητευμενοι γιναμε οι Ελληνες; Προκειμενου να ξεφυγουμε λιγο απο την Ελλαδα παμε και στα μεγαλυτερα χαλια απο τα δικα μας; Δεν τα διαβασα τα θεματα αλλα νομιζω πως θα με κρατησουν καλη συντροφια για τις επομενες ωρες...
Αυτα τα λιγα προς το παρον. Ευχομαι σε ολους σας να σας μπει με τους καλυτερους οιωνους το νεο ετος και να εξελιχθει σε μια χρονια -σε προσωπικο επιπεδο- οπως εσεις την ονειρευεστε. Εμενα ο καινουριος χρονος θα με βρει κατω απο τον πυργο του Αιφελ ανοιγωντας μια σαμπανια στην υγεια ολων των αγαπημενων μου προσωπων και των μελων του travelstories!
Bonnee Annee!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Που'σαι βρε ανθρωπε?? Σε χασαμε!!
Καλα να περνας και μην ξεχνας τους συμφορουμιτες σου!!!
:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
ναι εχεις δικιο οσον αφορα τη ρωμη..τι να κανουμε?
η επιλογη των προορισμων γινεται με βαση τα φτηνα αεροπορικα..

να περνας καλα και να εχεις μια υπεροχη αλλαγη χρονου στο τελειο παρισι..

εμεις δεν ζηλευουμε καθολου γιατι θα κανουμε παραμονη σε καποια απ τις τελειες πολεις που εχει η ελλαδα με την εκπληκτικη τελεια γιορτινη ατμοσφαιρα:xmas_cool:

καλη χρονια φιλε tripakia:xmas_wink:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
εμεις δεν ζηλευουμε καθολου γιατι θα κανουμε παραμονη σε καποια απ τις τελειες πολεις που εχει η ελλαδα με την εκπληκτικη τελεια γιορτινη ατμοσφαιρα:xmas_cool:
Δεν ειναι και τοσο ασχημη η Ελλαδα. Αυτοι που τη διαχειριζονται και ο τροποι που το κανουν ειναι ασχημοι...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
:xmas_lol::xmas_lol: tipakia καλα να περνάς και γρήγορα κοντά μας!!
ολα καλά εδώ,είχαμε κηδείες μοιρολόγια γαμους βαφτίσια απ ολα!!
happy new year!!:xmas_lol::xmas_lol:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλη χρονια Τριπ και ολα καλα:xmas_wink:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Hey boy! Αναμονή στο αεροδρόμιο, σε ποιο τερμιναλ;;
Εδώ όπως μας άφησες! Εσύ θα μας πεις, τι παίζει Λονδίνο; Κάποια καλή παράσταση στο θέατρο, κανένα hip event; Ενημέρωσε το λαό, που ζει σε μια χώρα όπου κλείνουν τα πάντα...(σήμερα έμαθα - καθυστερημένα - ότι κλείνουν τα goody's και τα flocafe και φεύγουν από Ελλάδα τα carrefour; Δε ξέρω αν ισχύει 100%)
Μέχρι πότε θα μείνεις; Μαθήματα κάνεις; (αδιάκριτη, σόρυ)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ενημέρωσε το λαό, που ζει σε μια χώρα όπου κλείνουν τα πάντα...(σήμερα έμαθα - καθυστερημένα - ότι κλείνουν τα goody's και τα flocafe και φεύγουν από Ελλάδα τα carrefour; Δε ξέρω αν ισχύει 100%)
H carrefour μέσα στο Δεκέμβριο διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησης. Θα δείξει.
Τα goody's και τα flocafe είναι με καθεστώς franchise. Μήπως κλείνουν απλά κάποια καταστήματα που δεν αντέχουν?

Πάντως οι πολυεθνικές σε όλους τους τομείς την κάνουν με ελαφρά.

Τριπάκια καλά να περνάς και καλή χρονιά. :xmas_biggrin:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι σαν ποντίκια που εγκαταλείπουν το πλοίο..Εμείς όμως εδώ :D

Πάντως οι ώρες της αναμονής μου φαίνονται πολύ ποιητικές!

La poésie des départs, la poésie des salles d'attente...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Για αναψυχη σε συνδιασμο με δουλεια εχω παει για να παρω δυναμεις για τη δυσκολη θερινη περιοδο. Στο 5 ειμαι. Δεν παρακολουθησα καποια παρασταση γιατι επρεπε να τακτοποιηθω σε σπιτι, να δω φιλους, να συναντησω καποιους ανθρωπους. Ολο σε pubs και εστιατορια ειμαι. Πηγα και σε 5-6 μερη αλλα αυτα θα τα γραψω οργανωμενα με λεπτομερειες μετα τις γιορτες οταν θα εχω χρονο. Αρχες Μαρτη γυρναω...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εσεις τι λεει καλα; Παρατηρησα ενα οργασμο θεματων σχετικα με την Ιταλια και ιδιαιτερα τη Ρωμη. Τι εγινε τοσο απογοητευμενοι γιναμε οι Ελληνες; Προκειμενου να ξεφυγουμε λιγο απο την Ελλαδα παμε και στα μεγαλυτερα χαλια απο τα δικα μας;
Λένε ότι συνήθως δεν εκτιμάμε αυτό που έχουμε... να προσθέσω ότι δεν εκτιμάμε όσο πρέπει αυτό που έχουμε στη γειτονιά μας. Γιατί όσο και να γυρίζεις τον κόσμο, κάποτε θα καταλήξεις στη διαπίστωση ότι η Ιταλία είναι από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο και όχι άδικα είναι ένα hot-spot του παγκόσμιου τουριστικού ρεύματος.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απλως δεν συντρεχουν τα γουστα μου με αυτων που τη θεωρουν τοπ προορισμο. Μιλαω παντα για τη Ρωμη αφου δεν εχω αποψη για την υπολοιπη Ιταλια.
Απο την αλλη η Πολη ειναι πιο γειτονια μου και τη λατρευω. Δεν πειθει η αιτιολογια σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom