Νικος Κατιμ
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Γεια σε όλους! Είμαστε μια μεγάλη παρέα....δύο ατόμων, που αποτελείται από εμένα και τον ξάδερφο μου.Μας αρέσει να ταξιδεύουμε μόνοι χωρίς γκρουπ και να κάνουμε μακρυνά ταξίδια.Η παρέα άλλες φορές ήταν μεγαλύτερη (3 ή 4 άτομα) αλλά είδαμε 'οτι και οι δυο μας (εφόσον οι άλλοι δε μπορούν) περνάμε πολύ καλά.Τα ταξίδια μας αν και μακρυνά κυμαίνονται από 14-21 μέρες που δεν είναι πάντα αρκετές αλλά για κάποιο λόγο μας φτάνουν, και δε θέλουμε (πολλές φορές έτσι κι αλλιώς δε μπορούμε) περισσότερες. Ειδικά τώρα,μάλλον θα είναι ένα ταξίδι 12 ημερών.Μας αρέσει να πηγαίνουμε στην κάθε χώρα όχι στα καθαρά τουριστικά της μέρη,αλλά σε πόλεις και χωριά όπου θα γνωρίσουμε καλύτερα τον πολιτισμό της και την κουλτούρα της.Δεν κοιτάμε μόνο τη διασκέδαση,ούτε παραλίες,ούτε να χαλαρώσουμε.Δε μας λείπουν αυτά.Μας αρέσει να βλέπουμε και μνημεία,αρχαίους ναούς κτλ που ενδεχομένως υπάρχουν.Από οικονομικής άποψης είμαστε σε μέτρια κατάσταση αλλά τα αγαπάμε τα ταξίδια και όλο και κάτι αφήνουμε στην άκρη για αυτό το σκοπό.Δεν νοικιάζουμε ποτέ όχημα οπότε οι μετακινήσεις μας γίνονται κυρίως με λεωφορεία και δε μας πειράζει οι διαδρομές να είναι πολύωρες,έτσι βλέπουμε πολλά πράγματα .Έχουμε κάνει και 20ωρα...Εκεί ναι,κοιτάμε αν είναι δυνατόν να είναι καλές εταιρείες με άνετα λεωφορεία.Η ασφάλεια είναι κάτι που κοιτάμε αρκετά όταν πάμε κάπου.Δε θέλω να φοβάμαι για τη ζωή μου,από εκεί και πέρα το πορτοφόλι φταίω κι εγώ αν μου το κλέψουν. Αν και όπως είπα δεν πάμε στην κάθε χώρα για παραλίες και μπανάκια ,μας αρέσει ο καιρός να είναι σύμμαχος μας.Θέλουμε καλοκαίρι εκεί που πάμε και η περίοδος που μας ενδιαφέρει είναι Ιανουάριος-Φεβρουάριος.
Με οοοόλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν τι έχετε να μου πείτε για τη Σρι Λάνκα? Είναι ένας προορισμός που με ενδιέφερε πάντα,και δεδομένου ότι για φέτος κοιτούσα προς Ασία μεριά,κάνω καλά που τον σκέφτομαι σαν τον επόμενο?
Με οοοόλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν τι έχετε να μου πείτε για τη Σρι Λάνκα? Είναι ένας προορισμός που με ενδιέφερε πάντα,και δεδομένου ότι για φέτος κοιτούσα προς Ασία μεριά,κάνω καλά που τον σκέφτομαι σαν τον επόμενο?
Last edited: