travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Ρουμανία 1981. Περιπέτειες για ένα μονόκλινο.
- Λίγες μέρες στην Ισπανία, 1984.
- Μαρόκο. Δε θέλουμε χασίσι ρε φίλε!
- Ο αθώος Μάικ στο Ισραήλ, 1985
- Οι γιαπωνέζοι όρθιοι, εμείς καθιστοί, Βιέννη 1989
- Οι σπαστικοί Κινέζοι, Πεκίνο 1998
- Αίγυπτος, οι περιπέτειες ενός πατέρα με τα δυο του παιδιά, 2002.
- Κάποιες κυρίες στην Ινδία, 2001.
Σκόρπιες παλιές ιστορίες
Στο φόρουμ έχω γράψει μερικά από τα παλιά ταξίδια μου και σχεδόν όλα από τα ταξίδια της τελευταίας δεκαετίας. Εδώ τώρα θα σας παρουσιάσω από εκείνα τα παλιά ταξίδια μερικές μικρές ιστορίες (αποσπασματικά) που θυμάμαι έντονα. Ελπίζω να σας κρατήσουν το ενδιαφέρον.
Έχω ξεκινήσει τα ταξίδια στο εξωτερικό από πολύ παλιά. Κοντεύουν σαράντα χρόνια από εκείνη την χρονιά του1981. Τότε δεν υπήρχαν ψηφιακές μηχανές και τα φιλμ κόστιζαν και ακόμα πιο πολύ η εκτύπωση των φωτογραφιών. Εάν δε προσθέσουμε και το κόστος των άλμπουμ για να τις βάλεις φτάνουμε σε ένα μεγάλο κόστος. Έτσι στα πρώτα μου ταξίδια, είτε δεν κρατούσα καθόλου τη μικρή Ρώσικια μηχανή μου, είτε τράβαγα το πολύ δυο 36άρια φιλμ. Σήμερα τραβάμε όσες φωτογραφίες θέλουμε και εκτυπώνουμε επίσης όσες θέλουμε. Εμείς τα τελευταία χρόνια μάλιστα φτιάχνουμε τα λεγόμενα Photobook, και το κόστος είναι πολύ μικρότερο ενώ η ποιότητα καλύτερη.
Στις επόμενες ιστοριούλες δε θα δείτε λοιπόν πολλές φωτογραφίες, γιατί δεν υπάρχουν πολλές. Έχω σκανάρει όσες από αυτές είναι δημοσιεύσιμες και θα σας τις δείξω.
Σημαντική σημείωση: λέω κάποια ονόματα (και καταστάσεις) στις ιστορίες μου. Μερικά βεβαίως είναι ψεύτικα ονόματα. Όμως μερικά άλλα, εσκεμμένα, τα αναφέρω. Εάν κάποιος τύχει και θίγεται από αυτά που περιγράφω και αναφέρω, στέλνει μήνυμα στους διαχειριστές και εγώ θα συμφωνήσω να αποσυρθεί το συγκεκριμένο κείμενο.