• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σας ευχαριστώ που με ταξιδέυετε...

Kokonaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γεια σε ολους!
εχω περασει ωρες ατελειωτες σε αυτο το forum, να διαβαζω τις ταξιδιωτικες σας εμπειριες και να ψαχνω πληροφοριες για επομενα και καθε ειδους ταξιδια..
Ταξιδευω απο πολυ μικρη και πλεον προσπαθω να επισκεπτομαι διαφορετικο προορισμο καθε φορα, ακομα βεβαια ο χαρτης μου ειναι περιορισμενος σε εκταση :rolleyes:

Ταξιδια ζωης που ελπιζω θα γινουν συντομα ειναι Αυστραλία στους συγγενεις του αρραβωνιαστικου μου και στη συνεχεια Γαμηλιο ,μαλλον σε ενα χρονο απο τωρα, καπου μακρινα και ξεχωριστα..

Προς το παρον αρκουμαι στο προγραμματισμενο Βερολινο 20-24 Δεκεμβρη, για πρωτη φορα στη συγκεκριμενη πολη, να παρουμε μια γερη δοση απο Χριστουγεννα και να δουμε τους Cruxshadows που δινουν συναυλια εκει (δεν τους ξερετε,αλλα δεν πειραζει:p)

και τα καλυτερα ερχονται...

_antonis_

Member
Όλοι περνάμε καλά διαβάζοντας τις ιστορίες που γράφει καθένας εδώ!!

Εύχομαι να πάς όπου θέλεις, στην Αυστραλία να καταφέρεις να μείνεις και λιγο καιρό να γυρίσεις εκεί όσα μπορέσεις απο μιά Ήπειρο, αλλά και στο Βερολίνο φυσικά, να έρθει σύντομα ο καιρός να πάς και να περάσετε τέλεια!!!
Καλή συνέχεια!!!

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Berlin rule! Καλωσήρθες και θα περιμένουμε και εντυπώσεις από την Αυστραλία!

varioAthens

Member
Σούπερ ακούγεται η Αυστραλία! Μέτα πόσο πιο μακρυά να πας γαμήλιο? :haha:
Καλωσόρισες Kokonaki!!!:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη