Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
Αυτή είναι μια παλιά μου ιστορία που δεν είχα ανεβάσει. Η Βουλγαρία λοιπόν ήταν η τέταρτη χώρα που πήγαινα αλλά ήταν η αρχή και το ξεκίνημα των ταξιδιών μου και των συλλογών μου. Εκεί στη Σόφια αποφάσισα να γυρίσω όλη την Ευρώπη και να μην αφήσω κασκόλ και μαγνητάκι από πουθενά ! Πίσω λοιπόν στο Δεκέμβριο του 2012 όταν είχα μια σχέση και σχεδόν συζούσαμε αν και 19 χρονών είπα να πάω την Αγγελική κάπου να ξεφύγουμε από το σπίτι. Ήταν και Χριστούγεννα θα μετρούσε πολύ. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου το εξωτερικό καθώς κάτι τέτοιο ακουγόταν αστείο μέχρι να το αρχίσω. Ψάχνοντας σε sites για ελληνικά καταλύματα για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης και άλλα πολλά έπεσε το μάτι μου σε μια πολύ καλή προσφορά για το Kempinski πολυτελές ξενοδοχείο της Σόφιας. Το συζητήσαμε και αφού το ψάξαμε αρκετά ( τρελάθηκε η άλλη η ντίβα άλλο που δεν ήθελε χλιδή) αποφασίσαμε να το κλείσουμε. Βρήκα και με 30 ευρώ πάνε έλα λεωφορείο και ήταν πλέον δεδομένο. Το είχαμε προγραμματίσει για 27 Δεκεμβρίου σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Την Βουλγαρία δεν την είχα σε μεγάλη υπόληψη αλλά η Σόφια με διέψευσε. Έτσι λοιπόν νωρίς το πρωί φύγαμε για Βουλγαρία. Το έπαιξα γνώστης στα σύνορα καθώς η ταυτότητα της Αγγελικής ήταν σαν πλαστή και τη δούλευα ότι θα πάω μόνος χD . Η Αγγελική δεν είχε ξαναβγεί απο τα σύνορα και ήταν από τα πρώτα μέλη που έκαναν ντεμπούτο μαζί μου στην Ευρώπη. ( τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν και άλλα όπως ο Σπο ο Λαζ η Ευαγγελία και ο Τάκης ). Αυτό που διέκρινα μέχρι να φτάσουμε εκτός από ένα ωραίος δάσος με ένα ποτάμι ίδιο με τα Τέμπη ήταν ότι τα λίγα χωριά που περάσαμε ήταν σαν καταυλισμοί τσιγγάνων και μόνο ! ( αργότερα που πήγαμε Βουκουρέστι και διασχίσαμε τη Βουλγαρία κατάλαβα ότι όλα τα χωριά της Βουλγαρίας είναι έτσι). Η Σόφια φάνηκε στο βάθος . Εκεί σκαλώσαμε γιατί μπαίνοντας στη πόλη από δίπλα μας υπήρχε μια μεγάλη παραγγούπολη! Ε λέμε γιατί έτσι ? Έτσι είναι και η Σόφια μέσα ???
Όσο μπαίναμε στη πόλη δεν είχαμε ξεκάθαρη άποψη ακόμα αλλά δεν τη βλέπαμε και πολύ ζεστά. Στα κτελ που κατεβήκαμε αλλάξαμε γρήγορα τα ευρώ σε Λέβα και πήραμε ταξί δείχνοντας του την οδό και το όνομα του ξενοδοχείου. Δεν είχε ιδέα από αγγλικά ο τύπος. Το ταξί απαίσιο βρόμικο και η οδήγηση πολύ κακή. Μου λέει η άλλη , που με έφερες ρε !! Αυτό ήταν το ευχαριστώ Φαινόταν και οι άνθρωποι κάπως καθώς περνούσαμε μπροστά από ύποπτα στενά. Εντάξει λόγο απειρίας τότε λέγαμε βλακείες. Ανηφορίζοντας ένα λόφο ψηλά στη πόλη φάνηκε το μεγάλο και υπέροχο ξενοδοχείο μας που ήταν η όαση σε αυτά που είχαμε δει. Πληρώσαμε και κάτι παραπάνω γιατί δεν είχαμε ψιλά . Μικρή σημασία. Μπήκαμε λοιπόν μέσα εκεί που μας άνοιξαν τη πόρτα οι κοκκινοντυμένοι γκρουμ με απόλυτη ευγένεια. Λοιπόν. Εγώ με δερμάτινο και τζιν δαχτυλίδι και μαλλί πολύ Beckam . Καλά η Αγγελική με φόρεμα και γόβα φουλ βάψιμο μαλλί νύχι όλα ! Είναι μελαμψή και μοιάζει με λατίνα. Ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ πόρτα σε μαγαζί και τα λοιπά. Κούκλα. Μιλάω και το αγγλικό πολύ σικ να πούμε πληρώνω και με τη πιστωτική του πατέρα μου !! Ποιος να ήταν θα αναρωτήθηκαν ! Γιος υπουργού που ήρθε με τη μοντέλα τη βίζιτα να φάει τα λεφτά του δημοσίου ??? χαχαχ όχι εντάξει . 'Έπρεπε να σκάσω μύτη με καμιά αμαξάρα σαν αυτές που είχε στο parking. Γύρω μας παντού κουστουμάτοι και γυναίκες με πανάκριβα χρυσαφικά !Περπατούσαμε κι εμείς με τον αέρα του πλούσιου . Ας το ζούσαμε και λίγο το παραμύθι xD Ήθελε να πάρει και τα πράγματα μας το γκρουμ και του είπα όχι παιδί μου !!!Ανεβήκαμε λοιπόν με το ασανσέρ και ξεκουραστήκαμε... ???
Συνεχίζεται..
Όσο μπαίναμε στη πόλη δεν είχαμε ξεκάθαρη άποψη ακόμα αλλά δεν τη βλέπαμε και πολύ ζεστά. Στα κτελ που κατεβήκαμε αλλάξαμε γρήγορα τα ευρώ σε Λέβα και πήραμε ταξί δείχνοντας του την οδό και το όνομα του ξενοδοχείου. Δεν είχε ιδέα από αγγλικά ο τύπος. Το ταξί απαίσιο βρόμικο και η οδήγηση πολύ κακή. Μου λέει η άλλη , που με έφερες ρε !! Αυτό ήταν το ευχαριστώ Φαινόταν και οι άνθρωποι κάπως καθώς περνούσαμε μπροστά από ύποπτα στενά. Εντάξει λόγο απειρίας τότε λέγαμε βλακείες. Ανηφορίζοντας ένα λόφο ψηλά στη πόλη φάνηκε το μεγάλο και υπέροχο ξενοδοχείο μας που ήταν η όαση σε αυτά που είχαμε δει. Πληρώσαμε και κάτι παραπάνω γιατί δεν είχαμε ψιλά . Μικρή σημασία. Μπήκαμε λοιπόν μέσα εκεί που μας άνοιξαν τη πόρτα οι κοκκινοντυμένοι γκρουμ με απόλυτη ευγένεια. Λοιπόν. Εγώ με δερμάτινο και τζιν δαχτυλίδι και μαλλί πολύ Beckam . Καλά η Αγγελική με φόρεμα και γόβα φουλ βάψιμο μαλλί νύχι όλα ! Είναι μελαμψή και μοιάζει με λατίνα. Ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ πόρτα σε μαγαζί και τα λοιπά. Κούκλα. Μιλάω και το αγγλικό πολύ σικ να πούμε πληρώνω και με τη πιστωτική του πατέρα μου !! Ποιος να ήταν θα αναρωτήθηκαν ! Γιος υπουργού που ήρθε με τη μοντέλα τη βίζιτα να φάει τα λεφτά του δημοσίου ??? χαχαχ όχι εντάξει . 'Έπρεπε να σκάσω μύτη με καμιά αμαξάρα σαν αυτές που είχε στο parking. Γύρω μας παντού κουστουμάτοι και γυναίκες με πανάκριβα χρυσαφικά !Περπατούσαμε κι εμείς με τον αέρα του πλούσιου . Ας το ζούσαμε και λίγο το παραμύθι xD Ήθελε να πάρει και τα πράγματα μας το γκρουμ και του είπα όχι παιδί μου !!!Ανεβήκαμε λοιπόν με το ασανσέρ και ξεκουραστήκαμε... ???
Συνεχίζεται..