thanos75
Member
Διαφωνώ λίγο με τον φίλο tol-pap. Κατ'αρχάς να αναφέρω πως υπάρχει ΚΤΕΛ μέχρι αρκετά αργά τη νύχτα μεταξύ Καμάρες και Απολλωνίας. Το 2013 που είχα πάει θυμάμαι βόλευε πολύ. Επιπλέον, επιλογές για ποτάκι υπάρχουν και στις Καμάρες και στην Αγία Μαρίνα. Θυμάμαι μάλιστα πως στην Αγία Μαρίνα υπάρχει ένα υπέροχο μπαράκι ακριβώς πάνω στη θάλασσα το οποίο νομίζω -αν θυμάμαι καλά- λέγεται Ισσαλος, ενώ και η παραλία της Αγίας Μαρίνας είναι αρκετά καλή! Θα συνέστεινα το να μείνετε στην Απολλωνία μόνο εάν γενικά θέλετε να ξενυχτάτε κάθε βράδυ. Με άλλα λόγια, εάν το κατάλυμα που έχετε βρει στην Αγία Μαρίνα σας ικανοποιεί και δεν είστε του υπερβολικού ξενυχτιού, είστε ΟΚ! Γενικά η Σϊφνος μου είχε αφήσει πάρα πολύ ωραίες εντυπώσεις πρόπερσιΚαλησπέρα σας,
Ενδιαφερομαι να παω με το αγορι μου διακοπες, και στη Σιφνο, συγκεκριμενα στις Καμαρες εχουμε βρει ενα οικονομικο καταλυμα το οποιο απεχει απο την παραλια της Αγιας Μαρινας 400μ. Θεωρειται ευκολη/γρηγορη η προσβαση στην παραλια αυτη? Επισης απ'ότι διαβασα η νυχτερινη ζωη κινειται στην Απολλωνια, τα δρομολογια του κτελ (αφου δεν θα εχουμε αμαξι) θα μας καλυψουν για να παμε καποιο βραδυ για το ποτο μας εκει? Ή θα παμε και θα ξεμεινουμε μεχρι το πρωι? Επισης ποση ωρα ειναι η αποσταση αυτη και απο Καμαρες προς αλλες παραλιες?